Amazon Fire TV

Du kan se YouTube og bruge Amazon Alexa til at styre YouTube-appen på de fleste Amazon Fire TV-enheder. Du kan downloade den officielle YouTube-app fra Amazons appbutik.

Log ind på YouTube med din Amazon Fire TV

Trin 1: Find aktiveringskoden, og log ind

1. Gå til skærmbilledet Log ind i YouTube-appen, og bliv på denne skærm, indtil du har fuldført de resterende trin.
  2. Gå til youtube.com/activate på din computer eller mobilenhed.
  3. Log ind, når du bliver bedt om det. Hvis du har flere Google-konti, skal du vælge den konto, du bruger til YouTube. Hvis du allerede er logget ind, skal du gå videre til nedenstående vejledning.

Trin 2: Fuldfør aktiveringsprocessen

1. Angiv aktiveringskoden, der vises i YouTube-appen på dit tv.
  2. Vælg "Tillad adgang", og vent på bekræftelsesskærmen i appen.

Trin 3: Vælg din konto

Når du er logget ind, kan du muligvis se en liste over Google-konti, der er tilknyttet din YouTube-konto. Vælg den konto, som du vil bruge til Amazon Fire TV.

Talekommandoer til Amazon Alexa på YouTube

Amazon Alexa understøtter engelsk, fransk canadisk, japansk og tysk.

Tilgængelige talekommandoer til Alexa

Afspil:
Alexa, play (Alexa, afspil): Afspiller medie
Alexa, resume (Alexa, genoptag): Genoptager afspilning af medie

Pause:
Alexa, pause (Alexa, sæt på pause)
Alexa, stop (Alexa, stop)

Spol frem:
Alexa, fast-forward 30 seconds (Alexa, spol 30 sekunder frem) (eller en anden given tidsperiode)
Alexa, fast-forward (Alexa, spol frem)

Spol tilbage:
Alexa, rewind 30 seconds (Alexa, spol 30 sekunder tilbage) (eller en anden given tidsperiode)
Alexa, rewind (Alexa, spol tilbage)

Næste:
Alexa, next (Alexa, næste) (aktiverer næste-kommandoen og afspiller det næste medie på playlisten)

Forrige:
Alexa, previous (Alexa, forrige): Aktiverer forrige-kommandoen og afspiller det forrige medie på playlisten

Genstart:
Alexa, restart (Alexa, start forfra) (hopper tilbage til mediets begyndelse)

Tilgængelige talekommandoer til Alexa på Amazon Fire Cube

Alexa, scroll (left, right, up, down) (Alexa, rul (til venstre, højre, op eller ned))
Alexa, page (left, right, up down) (Alexa, skift side (til venstre, højre, op eller ned))

Eksempler på talekommandoer til Alexa

• “Alexa Open YouTube” (Alexa, åbn YouTube)
  • “Alexa show me soccer highlights on YouTube” (Alexa, vis mig fodboldhøjdepunkter på YouTube)
  • “Alexa find movie trailers on YouTube” (Alexa, find filmtrailere på YouTube)
  • “Alexa watch music videos on YouTube” (Alexa, se musikvideoer på YouTube)
  • “Alexa play cooking videos on YouTube” (Alexa, afspil madlavningsvideoer på YouTube)
  • “Alexa resume” (Alexa, genoptag), “rewind 30 seconds” (spol 30 sekunder tilbage), “Alexa next video” (Alexa, næste video)