Amazon Fire TV

Pots mirar vídeos de YouTube i utilitzar Alexa d'Amazon per controlar l'aplicació YouTube a la majoria de dispositius d'Amazon Fire TV. Pots baixar l'aplicació oficial de YouTube a la botiga d'aplicacions d'Amazon.

Iniciar la sessió a YouTube amb Amazon Fire TV

Pas 1: cerca el codi d'activació i inicia la sessió

1. Ves a la pantalla d'inici de sessió a l'aplicació YouTube i continua en aquesta pantalla fins que hagis completat els passos restants.
  2. Visita youtube.com/activate a l'ordinador o al dispositiu mòbil.
  3. Inicia la sessió quan se't demani. Si tens diversos Comptes de Google, selecciona el que fas servir amb YouTube. Si ja tens la sessió iniciada, ves als passos que s'indiquen a continuació.

Pas 2: completa el procés d'activació

1. Introdueix el codi d'activació que es mostra a l'aplicació YouTube al televisor.
  2. Fes clic a "Permet l'accés" i espera fins que es mostri la pantalla de confirmació a l'aplicació.

Pas 3: selecciona el teu compte

Un cop hagis iniciat la sessió, és possible que vegis una llista dels Comptes de Google associats. Tria el que vulguis fer servir a Amazon Fire TV.

Maneres d'utilitzar Alexa d'Amazon amb YouTube

Alexa d'Amazon està disponible en alemany, anglès, francès canadenc i japonès.

Ordres de veu d'Alexa d'Amazon disponibles

Per reproduir o reprendre el contingut multimèdia:
Alexa, reprodueix
Alexa, reprèn

Per posar en pausa o aturar el contingut multimèdia:
Alexa, posa en pausa
Alexa, atura

Per avançar el contingut multimèdia:
Alexa, avança 30 segons (o el temps que vulguis)
Alexa, avança

Per rebobinar el contingut multimèdia:
Alexa, rebobina 30 segons (o el temps que vulguis)
Alexa, rebobina

Per anar a l'element multimèdia següent:
Alexa, següent

Per anar a l'element multimèdia anterior:
Alexa, anterior

Per reiniciar el contingut multimèdia:
Alexa, reinicia

Ordres de veu d'Alexa disponibles a Amazon Fire Cube

Per navegar pel contingut multimèdia:
Alexa, desplaça't cap a l'esquerra (o cap a la dreta, cap amunt o cap avall)
Alexa, pàgina a la dreta (o a l'esquerra, amunt o avall)

Exemples d'ordres de veu d'Alexa

• "Alexa, obre YouTube"
  • "Alexa, mostra'm moments destacats de futbol a YouTube"
  • "Alexa, cerca tràilers de pel·lícules a YouTube"
  • "Alexa, reprodueix vídeos musicals a YouTube"
  • "Alexa, reprodueix vídeos de cuina a YouTube"
  • "Alexa, reprèn", "Alexa, rebobina 30 segons", "Alexa, vídeo següent"