Finn videoer med talesøk

Bruk talesøk til å finne videoer.

Finn ut hvordan du administrerer lydopptakene dine fra YouTube-talesøk.

Start et talesøk

1. Logg på YouTube.
  2. Trykk på søkeikonet .
  3. Trykk på mikrofonen .
  4. Gi tilgang til mikrofonen.
  5. Opptaket starter umiddelbart.
  6. Trykk på for å avslutte opptaket.
  7. Trykk på X for å gå tilbake eller avbryte opptaket.

Endre mikrofontillatelser

1. Hvis du tidligere har avslått mikrofontilgang, kan det hende du ser en forespørsel om å gi mikrofontilgang via telefoninnstillingene.
  2. Klikk på forespørselen for å gå til telefoninnstillingene. Du kan også gå til Android-innstillingene fra den generelle menyen på Android-telefonen din.
  3. I Android-innstillingene klikker du på Apper og varsler.
  4. Finn YouTube-appen, og klikk deg inn i YouTube-innstillingene.
  5. Klikk på Tillatelser.
  6. Sett mikrofontilgangen til .
  7. Gå tilbake til YouTube-appen. Det skal nå være mulig for deg å søke med stemmen.

Flere måter du kan bruke stemmen på

Disse kommandoene er foreløpig bare tilgjengelige på Android, og det kan hende de ikke er tilgjengelige på alle språk.

Sangsøk

Du kan søke på YouTube ved hjelp av lyd. Ved å nynne eller ta opp en sang du hører, kan du finne relaterte videoer, Shorts-videoer og offisielt musikkinnhold på YouTube.
Slik starter du et sangsøk:
  1. Logg på YouTube.
  2. Trykk på søkeikonet .
  3. Trykk på mikrofonen .
  4. Gi tilgang til mikrofonen.
  5. Trykk på Sang .
  6. Opptaket starter umiddelbart og slutter når sangen er identifisert.
  7. Trykk på X for å gå tilbake eller avbryte opptaket.
Merk: Hvis sangen ikke kan identifiseres, får du en feilmelding om at vi ikke fant noe samsvar.

Spill av bestemte typer innhold

• Gå direkte til et tilfeldig musikkspor eller en tilfeldig musikkvideo: «Spill noe musikk».
  • Spill av en video eller et musikkspor fra en bestemt artist: «Spill noe av Ariana Grande».
  • Spill av en video eller et musikkspor fra en bestemt sjanger: Spill noe heavy metal».
  • Spill av en video eller et musikkspor basert på humøret ditt: «Spill noe avslappende musikk».
  • Spill av en video fra Anbefalinger-listen din: «Spill anbefalte videoer».

Gå til en bestemt side på YouTube