Videoiden etsiminen puhehaulla

Voit etsiä videoita puhehaulla.

Katso, miten voit hallita YouTuben puhehaun audiotallenteita.

Puhehaun aloittaminen

1. Kirjaudu YouTubeen.
  2. Napauta hakukuvaketta .
  3. Napauta mikrofonia .
  4. Salli pääsy mikrofoniin.
  5. Tallennus alkaa heti.
  6. Lopeta tallennus napauttamalla .
  7. Sulje näyttö tai peruuta tallennus napauttamalla X.

Mikrofonin käyttöoikeuksien muuttaminen

1. Jos olet aiemmin kieltänyt mikrofonin käytön, sinua voidaan pyytää sallimaan pääsy mikrofoniin puhelimen asetuksissa.
  2. Siirry puhelimen asetuksiin klikkaamalla kehotusta tai avaa Androidin asetukset Android-puhelimen yleisestä valikosta.
  3. Klikkaa Androidin asetuksista "Sovellukset ja ilmoitukset".
  4. Etsi YouTube-sovellus ja avaa YouTuben asetukset.
  5. Valitse Luvat.
  6. Laita pääsy mikrofoniin päälle.
  7. Palaa YouTube-sovellukseen. Nyt puhehaun pitäisi onnistua.

Puheen käyttötapoja

Nämä komennot ovat toistaiseksi käytettävissä vain Androidilla, eikä kaikkia toimintoja ole välttämättä saatavilla kaikilla kielillä.

Kappalehaku

Voit hakea YouTubesta ääntä. Hyräilemällä kappaletta tai äänittämällä soivaa kappaletta voit löytää aiheeseen liittyviä YouTube-videoita, Shorts-videoita ja virallista musiikkisisältöä.
Näin aloitat kappalehaun:
  1. Kirjaudu YouTubeen.
  2. Napauta hakukuvaketta .
  3. Napauta mikrofonia .
  4. Salli pääsy mikrofoniin.
  5. Napauta Kappale .
  6. Tallennus alkaa heti ja päättyy, kun kappale tunnistetaan.
  7. Sulje näyttö tai peruuta tallennus napauttamalla X.
Huom. Jos kappaletta ei voida tunnistaa, saat virheilmoituksen, jossa kerrotaan, että kappaletta ei löydy.

Tietyn sisällön katselu tai kuuntelu

• Siirry suoraan satunnaiseen musiikkikappaleeseen tai videoon sanomalla "Soita musiikkia".
  • Toista tietyn artistin video tai musiikkikappale sanomalla "Soita kappaleita esittäjältä Ariana Grande".
  • Toista tiettyyn tyylilajiin kuuluva video tai musiikkikappale sanomalla "Soita heavy metal ‑musiikkia".
  • Toista mielialaasi sopiva video tai musiikkikappale sanomalla esimerkiksi "Toista rentouttavaa musiikkia".
  • Toista suositeltujen listalla oleva video sanomalla "Play recommended videos".

Siirtyminen tietylle YouTube-sivulle

• Siirry tilauksiin sanomalla "Näytä omat tilaukset" tai "Mitä uutta omissa tilauksissa?"
  • Siirry katseluhistoriaan sanomalla "Näytä oma katseluhistoria".
  • Siirry kirjastoon sanomalla "Näytä oma kirjasto".
  • Siirry tietyn sisällöntuottajan viimeisimpiin latauksiin sanomalla "Show me the latest videos from TeamYouTube".
  • Siirry katsomaasi videoon liittyviin videoihin sanomalla "Show related videos".
  • Kokeile onneasi ja katso uusi video sanomalla "What's on YouTube?".