Find videoer med stemmesøgning

Brug stemmesøgning til at finde videoer.

Få flere oplysninger om, hvordan du kan administrere dine lydoptagelser ved hjælp af stemmesøgning på YouTube.

Start en stemmesøgning

1. Log ind på YouTube.
  2. Tryk på Søg .
  3. Tryk på Mikrofon .
  4. Tillad adgang til mikrofonen.
  5. Optagelsen starter med det samme.
  6. Tryk på for at afslutte optagelsen.
  7. Tryk på X for at gå tilbage eller annullere optagelsen.

Skift mikrofontilladelser

1. Hvis du tidligere har afvist at give mikrofontilladelser, får du muligvis vist en anmodning om at give mikrofontilladelser via din telefons indstillinger.
  2. Klik på anmodningen for at gå til telefonens indstillinger, eller gå til Android-indstillingerne via din Android-telefons generelle menu.
  3. I Android-indstillingerne skal du klikke på Apps og notifikationer.
  4. Find YouTube-appen, og klik på indstillingerne for YouTube.
  5. Klik på Tilladelser.
  6. Slå mikrofontilladelsen til.
  7. Gå tilbage til YouTube-appen, hvor du nu burde kunne søge med din stemme.

Andre måder, du kan bruge din stemme på

Disse kommandoer er i øjeblikket kun tilgængelige på Android, og nogle er ikke tilgængelige på alle sprog.

Søgning efter sange

Du kan søge på YouTube ved hjælp af lyd. Ved at nynne eller optage en sang, der afspilles i øjeblikket, kan du finde relaterede YouTube-videoer, Shorts-videoer og officielt musikindhold.
Sådan starter du en sangsøgning:
  1. Log ind på YouTube.
  2. Tryk på Søg .
  3. Tryk på Mikrofon .
  4. Tillad adgang til mikrofonen.
  5. Tryk på Sang .
  6. Optagelsen starter med det samme og slutter, når sangen er identificeret.
  7. Tryk på X for at gå tilbage eller annullere optagelsen.
Bemærk! Hvis sangen ikke kan identificeres, får du en fejlmeddelelse, der fortæller dig, at der ikke blev fundet et match.

Se/lyt til bestemt indhold

• Gå direkte til et tilfældigt musiknummer eller en tilfældig video: "Spil noget musik".
  • Afspil en video eller et musiknummer fra en bestemt musiker: "Spil sange med Ariana Grande".
  • Afspil en video eller et musiknummer fra en bestemt genre: "Spil heavy metal".
  • Afspil en video eller et musiknummer baseret på dit humør: "Spil afslappende musik".
  • Afspil en video fra din liste over anbefalede videoer: "Afspil anbefalede videoer".

Gå til en bestemt side på YouTube

• Gå til abonnementer: "Vis mig mine abonnementer" eller "Hvad er der af nyt fra mine abonnementer?"
  • Gå til din afspilningshistorik: "Vis min afspilningshistorik".
  • Gå til din samling: "Vis mig min samling".
  • Gå til en youtubers seneste uploads: "Vis mig de seneste videoer fra TeamYouTube".
  • Gå til relaterede videoer baseret på den video, du er i gang med at se: "Vis relaterede videoer".
  • Prøv lykken med en ny video: "Hvad er der af nyt på YouTube?"