Bränditilien toimintaperiaate YouTubessa

Bränditili on tili, joka luodaan nimenomaan brändiäsi varten. Tämä tili eroaa henkilökohtaisesta Google-tilistäsi. Jos kanava on linkitetty bränditilille, useat eri ihmiset voivat ylläpitää sitä Google-tiliensä kautta. YouTube-kanavien ylläpitoon bränditilin avulla ei tarvita erillistä käyttäjänimeä tai salasanaa.

YouTube-kanava kannattaa linkittää bränditilille seuraavissa tilanteissa:

• Haluat käyttää YouTubessa eri nimeä kuin Google-tililläsi. Katso lisätietoja.
  • Haluat antaa muille ihmisille YouTube-tilisi käyttöoikeuden mutta et Google-tilisi käyttöoikeutta. Katso lisätietoja.
  • Et halua katsojien näkevän nimeäsi tai sähköpostiosoitettasi. Google-tilin ja bränditilin välillä ei ole näkyvää yhteyttä.
  • Haluat ylläpitää useita kanavia yhdeltä tililtä. Tästä on hyötyä, jos sinulla on useampi kuin yksi YouTube-kanava. Katso lisätietoja.

Oletko valmis luomaan bränditilin?

1. Tarkista ensin, onko sinulla jo bränditili.
  2. Kirjaudu YouTubeen.
  3. Siirry kanavaluetteloosi.
  4. Valitse Luo uusi kanava.
  5. Nimeä bränditili ja vahvista tilisi antamalla pyydetyt tiedot. Valitse sitten Luo. Uusi bränditili luodaan.

Muut bränditilejä tukevat Google-palvelut

Voit käyttää tililläsi tiettyjä palveluita, kuten Google Kuvia ja YouTubea. Bränditilillä saat yhteyden asiakkaisiin ja faneihin, voit viestiä heidän kanssaan ja jakaa heille tietoa.

Voit määrittää kunkin palvelun asetuksissa, kuka voi katsoa ja käyttää sisältöäsi.