Sådan fungerer brandkonti på YouTube

En brandkonto er specifik for dit brand. Den er forskellig fra din personlige Google-konto. Hvis en kanal er knyttet til en brandkonto, kan flere personer administrere den fra deres Google-konti. Du behøver ikke et særskilt brugernavn eller en særskilt adgangskode for at administrere YouTube-kanaler ved hjælp af en brandkonto.

Du skal knytte din YouTube-kanal til en brandkonto, hvis:

• Du vil bruge et andet navn på YouTube end navnet på din Google-konto. Få flere oplysninger.
  • Du vil give andre adgang til din YouTube-konto, men ikke til din Google-konto. Få flere oplysninger.
  • Du ikke vil have, at seere kan se dit navn og din mailadresse. Der er ingen offentlig tilknytning mellem din Google-konto og brandkontoen.
  • Du vil administrere flere kanaler fra én konto. Dette kan være en hjælp, hvis du har mere end én YouTube-kanal. Få flere oplysninger.

Er du klar til at oprette en brandkonto?

1. Først skal du tjekke, om du allerede har en brandkonto.
  2. Log ind på YouTube.
  3. Gå til din kanalliste.
  4. Klik på Opret en ny kanal.
  5. Udfyld oplysningerne for at navngive brandkontoen og bekræfte din konto. Klik derefter på Opret. Dette vil oprette din nye brandkonto.

Andre Google-tjenester, der understøtter brandkonti

Du kan bruge visse tjenester sammen med din konto, f.eks. Google Fotos og YouTube. Med din brandkonto kan du få kontakt til, kommunikere og dele oplysninger med kunder og fans.

Du kan justere indstillingerne for de respektive tjenester, så du har styr på, hvem der kan se og interagere med dit indhold.