Driftshåndbog for kanalnetværk (MCN, multi-channel network)

Krav om meddelelse til Google i tilfælde af ændring af kontrol

Bemærk, at hvis du opkøber et kanalnetværk, eller hvis du er et kanalnetværk, der bliver opkøbt, skal du kontakte din partneradministrator hos YouTube. Hvis Google ikke modtager relevant dokumentation inden for 30 dage efter opkøbstidspunktet, kan eventuelle følsomme funktioner, som den opkøbte virksomhed i øjeblikket har adgang til, f.eks. muligheden for at linke kanaler, blive suspenderet.