Preus dels abonaments a canals a YouTube

Els abonaments a canals estan disponibles per als espectadors dels països o regions següents. El preu dels abonaments pot variar en funció del país o de la regió. Pots consultar l'import que paguen els abonats a canals en diversos països o regions pels diferents nivells d'abonament en les seves monedes respectives. Hem comparat totes les monedes amb dòlars dels Estats Units.

Tria un país o una regió per veure l'import que paguen els abonats a canals en la moneda corresponent: