Prijzen voor kanaallidmaatschappen op YouTube

Kanaallidmaatschappen zijn beschikbaar voor kijkers in de volgende landen en regio's. De prijs van een lidmaatschap kan voor kijkers verschillen, afhankelijk van hun land/regio. Je kunt checken hoeveel kanaalleden in verschillende landen/regio's in hun valuta betalen voor de verschillende lidmaatschapsniveaus. We hebben alle valuta's met Amerikaanse dollars vergeleken.

Kies een land/regio om te checken hoeveel kanaalleden in de betreffende valuta betalen: