Bedste praksis til at skabe annoncørvenligt indhold

Hvis du deltager i YouTubes partnerprogram, og du gerne vil tjene penge på annoncer, skal du sørge for, at dit indhold overholder retningslinjerne for annoncørvenligt indhold

Alt indhold skal overholde retningslinjerne

Vi tager alle dele af dit indhold i betragtning. Med "indhold" mener vi:

• Videoer, Shorts-videoer og livestreams
  • Titel
  • Miniature
  • Beskrivelse
  • Tags

Alt dit indhold skal overholde vores retningslinjer for annoncørvenligt indhold for at være egnet til annoncer.

Føj kontekst til din videoer

Konteksten er vigtig. Hvis videoen har oplysende, dokumentarisk, videnskabelig eller kunstnerisk værdi, kan det ændre dens egnethed for annoncører. Hvis du for eksempel viser, hvordan man bruger kokain som et euforiserende stof, så er videoen ikke egnet til annoncer, og du bør derfor ikke aktivere annoncer for den. Men hvis din video viser, hvordan kokain bliver brugt i forbindelse med medicinsk behandling, så kan den være okay for nogle annoncører.

Kontekst hjælper også os med at foretage den rette afgørelse vedrørende indtægtsgenerering. Vores systemer har ikke altid ret. Hvis vores systemer identificerer din video som ikke egnet til alle annoncører, kan du anmode om en menneskelig gennemgang. Vores menneskelige kontrollanter bedømmer dit indhold og konteksten for at tage en endelig beslutning vedrørende indtægtsgenerering.

Få flere oplysninger om, hvordan kontrollanter bedømmer indhold ud fra vores retningslinjer for annoncørvenligt indhold.

Deaktiver annoncer for indhold, der ikke er annoncørvenligt

Hvis du vil uploade indhold, som ikke overholder vores retningslinjer for annoncørvenligt indhold, skal du deaktivere annoncer for individuelle videoer. Med denne valgmulighed kan du fravælge indtægtsgenerering for alle videoer, der ikke er annoncørvenlige, og blive i YouTubes partnerprogram.