Pràctiques recomanades per crear contingut adequat per a anunciants

Si formes part del Programa per a partners de YouTube i vols obtenir ingressos amb anuncis, comprova que el teu contingut compleixi les directrius sobre contingut adequat per a anunciants

Tot el contingut ha de complir les directrius

Tenim en compte tots els aspectes del teu contingut. Per contingut entenem el següent:

• Contingut de vídeo, curts o transmissions en directe
  • Títol
  • Miniatura
  • Descripció
  • Etiquetes

Per poder incloure-hi anuncis, tot el teu contingut ha de complir les directrius sobre contingut adequat per a anunciants.

Afegir context als teus vídeos

El context és fonamental. Has de valorar si el vídeo té cap valor educatiu, científic o artístic que pugui canviar la idoneïtat per publicar-hi anuncis. Per exemple, si mostres com pots consumir cocaïna per "col·locar-te", el contingut no és adequat per incloure-hi anuncis i, per tant, no has d'activar els anuncis en aquest vídeo concret. Tanmateix, si s'hi mostra la cocaïna com a part d'un procediment mèdic, és possible que sigui adequat per a alguns anunciants.

El fet d'afegir context també ens ajuda a prendre decisions correctes pel que fa a la monetització. Els nostres sistemes no sempre l'encerten. Si els nostres sistemes marquen un vídeo com a no adequat per a tots els anunciants, pots sol·licitar una revisió humana. Els nostres revisors humans avaluaran el contingut i el context per prendre una decisió final sobre la monetització.

Obtén més informació sobre com els revisors avaluen el contingut basant-se en les nostres directrius sobre contingut adequat per a anunciants.

Desactivar els anuncis del contingut no adequat per a anunciants

Si vols penjar contingut que no compleix les nostres directrius sobre contingut adequat per a anunciants, has de desactivar els anuncis dels vídeos concrets. Aquesta opció permet desactivar la monetització dels vídeos que no siguin adequats per a anunciants sense deixar de formar part del Programa per a partners de YouTube.