Rapportér uautoriserede debiteringer på YouTube

Hvis du ser en debitering på dit kort eller kontoudtog for et køb af digitalt indhold på YouTube, som du ikke har foretaget, kan du rapportere debiteringen til vores supportteam senest 120 dage efter transaktionen.

Digitale køb kan omfatte:

• Super Chats, Super Stickers, Super Tak eller donationer
  • Kanalmedlemskaber
  • Køb af tv-serier og film
  • YouTube Premium-/YouTube Music Premium-medlemskaber
  • Betalte virtuelle events
  • m.m.

Trin 1: Identificer YouTube-debiteringer

Alle køb på YouTube vises på dit kontoudtog som GOOGLE*YouTube [tjenestens navn]. En debitering fra YouTube Premium vil f.eks. fremgå som GOOGLE*YouTube Premium.

Hvis den pågældende debitering ikke er i et af disse formater, kommer den ikke fra YouTube. Kontakt din bank eller kortudsteder for at få flere oplysninger.

Trin 2: Spørg familie og venner

Hvis du ikke kan genkende en YouTube-transaktion, skal du spørge din familie og dine venner, om:

• De har foretaget købet, eller
  • Et barn ved et uheld har købt noget i forbindelse med et spil

Hvis du opdager, at debiteringen var uautoriseret og utilsigtet, men ikke et resultat af bedrageri, skal du anmode om refusion på YouTubes website.

Tip! Hvis du vil undgå uautoriserede debiteringer, skal du aktivere købsbekræftelse.

Trin 3: Indsend og følg din indsigelse

Når du har bekræftet, at debiteringen stammer fra YouTube, og at købet ikke er foretaget af nogen, du kender, skal du rapportere debiteringen til vores supportteam senest 120 dage efter transaktionen. Hvis du vil følge status på din indsigelse, skal du bruge den mailadresse, du brugte til at indsende indsigelsen, og det indsigelses-id, der blev sendt til din mail.