Om godkendelsesgebyrer fra YouTube

Du kan opleve, at der er en ukendt debitering på din konto, efter du har tilmeldt dig en prøveperiode eller forudbestilt betalt indhold på YouTube. Denne debitering er en midlertidig beløbsreservation.

Hvad er en midlertidig beløbsreservation?

Når du foretager et køb, kontakter vi den udstedende bank for at sikre, at din betalingsmetode er gyldig, og at du har penge til at foretage købet. Din bank reserverer pengene, indtil transaktionen behandles, eller godkendelsen udløber. En midlertidig beløbsreservation er ikke en debitering, og du betaler ikke noget for dem. Afhængigt af din bank ser du muligvis både en midlertidig beløbsreservation og en afventende betaling for dit køb eller abonnement. Din ordre bliver ikke annulleret, når din midlertidige beløbsreservation frigives.

Midlertidige beløbsreservationer vises på din konto i 1-14 hverdage afhængigt af din bank. Hvis du stadig ser en afventende godkendelse efter 14 hverdage, skal du kontakte din bank for at få flere oplysninger.

Forskelle i midlertidige beløbsreservationer alt efter betalingsmetode

Betalingskort

Hvis du bruger et betalingskort, vil du muligvis se midlertidige beløbsreservationer som debiteringer på dit kontoudtog i din netbank. Din bank tilbagefører automatisk disse debiteringer.

Hvis du har spørgsmål om, hvordan dit kort håndterer godkendelsesanmodninger, eller hvis du opdager, at du er blevet debiteret mere end én gang, skal du kontakte din bank.

Leder du efter oplysninger om andre typer debiteringer? Læs mere om uventede debiteringer.