Om godkendelsesgebyrer fra YouTube

Du kan opleve, at der er en ukendt debitering på din konto, efter du har tilmeldt dig en gratis prøveperiode eller forudbestilt betalt indhold på YouTube. Denne debitering er en midlertidig beløbsreservation

Hvad er en midlertidig beløbsreservation?

Når du afgiver en ordre, kontakter vi den udstedende bank for at sikre, at din betalingsmetode er gyldig. Din bank reserverer pengene, indtil transaktionen behandles, eller godkendelsen udløber.

Midlertidige beløbsreservationer er ikke det samme som reelle debiteringer. Reservationerne fjernes af din bank efter kort tid. Dette tidsrum kan variere fra bank til bank. Din ordre bliver ikke annulleret, når din midlertidige beløbsreservation bliver refunderet.

Midlertidige beløbsreservationer varierer fra betalingsmetode til betalingsmetode.

Betalingskort

Hvis du bruger et betalingskort, vil du muligvis se midlertidige beløbsreservationer som debiteringer på betalingsoversigten i din netbank. Din bank tilbagefører automatisk disse debiteringer.

Hvis du har spørgsmål om, hvordan dit kort håndterer godkendelsesanmodninger, eller hvis du opdager, at du er blevet debiteret mere end én gang, skal du kontakte din bank.

Unified Payments Interface (kun Indien)

Købere, der bruger Unified Payment Interface (UPI), kan opleve problemer, hvis deres konto bliver debiteret, før deres betaling går igennem. I sådanne tilfælde kan du se en debitering på din konto, men du vil ikke have adgang til dit køb. Denne debitering er ikke en midlertidig beløbsreservation.

Hvis din transaktion ikke går igennem, refunderer din bank automatisk debiteringen på din konto. Få flere oplysninger om vores tidslinjer for refusioner.