Se, hvor mange penge du har tjent på YouTube

Du kan se din estimerede indtjening på fanen Omsætning i YouTube Analytics. Din endelige indtjening vises i AdSense.

Sådan ser du din estimerede indtjening

1. Log ind på YouTube Studio beta.
  2. Vælg Analytics i menuen til venstre.
  3. Vælg Omsætning i topmenuen.

Estimeret omsætning pr. måned

Du kan bruge rapporten Månedlig estimeret indtjening for at få et overblik over, hvordan din estimerede indtjening har ændret sig over tid.

Transaktionsomsætning

Du kan bruge rapporten Transaktionsomsætning for at få en oversigt over den estimerede indtjening, der er genereret specifikt af transaktioner fra kanalmedlemskaber og merchandise.

Se din endelige indtjening

Du kan finde din endelige YouTube-indtjening på din AdSense-konto.

1. Log ind på din AdSense-konto.
  2. Klik på Indstillinger > Betalinger i venstre side.
  3. Du kan se din samlede indtjening for den valgte periode og dine seneste transaktioner.

Om endelig indtjening

Den endelige indtjening overføres ikke til AdSense før halvvejs i den følgende måned (dvs. indtjeningen i juni overføres til AdSense i midten af ​​juli).

Den endelige YouTube-indtjening for den foregående måned føjes til saldoen på din AdSense-konto mellem den 10. og den 14. i måneden og bliver udbetalt den pågældende måned, hvis din samlede saldo har nået betalingsgrænsen, og hvis du ikke har nogen tilbageholdelse af betaling. Få flere oplysninger om AdSense-betalinger i Hjælp til AdSense.

Estimeret ift. endelig indtjening

Den estimerede omsætning i YouTube Analytics kan afvige fra endelige betalinger på grund af de sidste justeringer og ændres i slutningen af ​​måneden for at stemme. Den estimerede omsætning inkluderer ikke omsætning fra partnersolgte eller partnerviste annoncer (du kan kontakte din partneradministrator, hvis du har spørgsmål).

Metrics, du bør kende

Gennemsnitlig visningsvarighed Estimeret gennemsnitligt antal sete minutter pr. visning for den valgte video og det valgte datointerval.
Estimerede indtægtsgenererende afspilninger En indtægtsgenererende afspilning er, når en seer ser din video (dvs. en visning) og får vist mindst én annonce, eller når seeren stopper afspilningen under annoncen før afspilning af videoen uden nogensinde at nå din video (dvs. en afbrydelse).
Afspilningsbaserede CPM-data Den anslåede gennemsnitlige bruttoindtægt pr. tusind afspilninger, hvor en eller flere annoncer vises.
Transaktioner Antallet af transaktioner fra betalt indhold eller Super Chat for det valgte datointerval og område.
Visninger Antallet af legitime visninger for dine kanaler eller videoer.
Visningstid (minutter) Det antal minutter, en seer har afspillet din video. Dette giver dig et overblik over, hvilket indhold seere rent faktisk ser (i modsætning til videoer, seerne klikker på og derefter afbryder).
Din estimerede annonceomsætning Estimeret omsætning fra AdSense- og DoubleClick-annoncer for det valgte datointerval og område. Tallet inkluderer ikke omsætning fra annoncer, der er solgt af partnere.
Din estimerede omsætning Samlet estimeret omsætning (nettoomsætning) fra alle Google-solgte transaktioner og annoncer for det valgte datointerval og område.
Din omsætning pr. transaktion Gennemsnitligt beløb for en transaktion fra betalt indhold eller Super Chat for det valgte datointerval og område.
Din transaktionsomsætning Estimeret nettoomsætning fra transaktioner, f.eks. betalt indhold og Super Chat, fratrukket alle opkrævede refusioner til partnere for det valgte datointerval og område.
Din YouTube Premium-omsætning Estimeret omsætning fra YouTube Premium for det valgte datointerval og område.