Consultar quants diners has guanyat a YouTube

Pots veure els teus guanys estimats a la pestanya Ingressos de YouTube Analytics. Els guanys finals es mostren a AdSense.

Consultar els guanys estimats

1. Inicia la sessió a la versió beta de YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Analítiques.
  3. Al menú de la part superior, selecciona Ingressos.

Ingressos estimats mensuals

Pots fer servir l'informe Ingressos estimats mensuals per fer-te una idea de l'evolució dels teus guanys estimats al llarg del temps.

Ingressos de transaccions

Pots fer servir l'informe Ingressos de transaccions per obtenir informació general dels guanys estimats generats específicament a partir de les transaccions relacionades amb els abonaments a canals i els productes de marxandatge.

Consultar els guanys finals

Pots consultar els guanys finals de YouTube al compte d'AdSense.

1. Inicia la sessió al teu compte d'AdSense.
  2. A l'esquerra, selecciona Configuració i, a continuació, Pagaments.
  3. Veuràs els guanys totals del període seleccionat i les últimes transaccions.

Sobre els guanys finals

Els guanys finals no es transfereixen a AdSense fins a la meitat del mes següent aproximadament (és a dir, els guanys acumulats al juny es transferiran a AdSense a mitjans de juliol).

Els guanys finals de YouTube del mes anterior s'afegeixen al saldo del compte d'AdSense entre el dia 10 i el dia 14 del mes, i es paguen el mateix mes si el saldo total ha assolit el llindar de pagament i si no tens cap retenció. Obtén més informació sobre aquests pagaments al Centre d'ajuda d'AdSense.

Guanys estimats i guanys finals

És possible que els ingressos estimats de YouTube Analytics difereixin dels pagaments finals a causa d'ajustos que es produeixen a última hora; els modifiquem a final de mes perquè coincideixin. Els ingressos estimats no inclouen els ingressos dels anuncis venuts o publicats per partners (si tens cap dubte, contacta amb el teu gestor de partners).

Mètriques importants

Durada mitjana de visualització Mitjana estimada de minuts vistos per visualització per al vídeo i l'interval de dates seleccionats.
Reproduccions amb monetització estimades Una reproducció amb monetització és aquella en què l'espectador visualitza el vídeo (és a dir, una visualització) i se li mostra com a mínim una impressió d'anunci, o aquella en què l'espectador deixa de mirar el contingut durant l'anunci pre-roll, amb la qual cosa no arriba a veure mai el vídeo (és a dir, un abandonament).
CPM basat en reproduccions Mitjana estimada d'ingressos bruts per cada mil reproduccions en què es mostren un o més anuncis.
Transaccions Nombre de transaccions de contingut de pagament o Super Chat en l'interval de dates i la regió seleccionats.
Visualitzacions Nombre de visualitzacions legítimes dels teus canals o vídeos.
Temps de visualització (minuts) Temps que un espectador ha dedicat a veure un vídeo. Aquesta informació et dona una idea del contingut que els espectadors miren de veritat (en comparació amb els vídeos en què fan clic i que abandonen tot seguit).
Ingressos estimats dels anuncis Ingressos estimats obtinguts amb anuncis d'AdSense i de DoubleClick en l'interval de dates i la regió seleccionats. No s'hi inclouen els ingressos procedents dels anuncis venuts per partners.
Ingressos estimats Total d'ingressos estimats (ingressos nets) de totes les transaccions i tots els anuncis venuts per Google en l'interval de dates i la regió seleccionats.
Ingressos per transacció Import mitjà de les transaccions de contingut de pagament o Super Chat en l'interval de dates i la regió seleccionats.
Ingressos de transaccions Ingressos nets estimats obtinguts amb transaccions, com ara el contingut de pagament i Super Chat, deduint els reembossaments aplicats pels partners en l'interval de dates i la regió seleccionats.
Ingressos de YouTube Premium Ingressos estimats obtinguts amb YouTube Premium en l'interval de dates i la regió seleccionats.