Consultar els teus ingressos de YouTube

Si formes part del Programa per a partners de YouTube, la pestanya Ingressos de YouTube Analytics et mostra els vídeos que generen més ingressos i les fonts d'ingressos que són més rendibles. La targeta de mètriques clau et mostra els ingressos estimats, l'RPM i el CPM basat en reproduccions. Obtén informació sobre com pots guanyar diners a YouTube.

Consultar els informes d'ingressos

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Analítiques.
  3. Al menú de la part superior, selecciona Ingressos.

RPM

L'informe RPM et mostra la quantitat de diners que has guanyat de diverses fonts d'ingressos per cada 1.000 visualitzacions de vídeo. L'RPM es calcula dividint el total d'ingressos entre el total de visualitzacions i multiplicant-ho per 1.000.

CPM basat en reproduccions

L'informe CPM basat en reproduccions et mostra la mitjana estimada d'ingressos bruts per 1.000 reproduccions en què es mostren un o més anuncis.

Ingressos mensuals estimats

L'informe Ingressos mensuals estimats mostra els guanys del teu canal durant els 30 dies anteriors.

Els ingressos mensuals estimats estan subjectes a ajustos a causa del trànsit no vàlid, les reclamacions i impugnacions de Content ID o determinats tipus de campanyes d'anuncis (p. ex.: campanyes de cost per dia). Si sembla que els teus ingressos mensuals estimats fluctuen, pot ser que sigui a causa d'aquests ajustos. Tenen lloc dues vegades després de generar ingressos: al cap d'una setmana (per proporcionar una estimació més completa), i a mitjans del mes següent, quan es reflecteixen els guanys finals.

Fonts d'ingressos

A l'informe Fonts d'ingressos es desglossen els ingressos estimats procedents de cada font d'ingressos.

Ingressos de transaccions

L'informe Ingressos de transaccions et proporciona informació general sobre els guanys estimats dels abonaments al canal i dels productes de marxandatge. Aquest informe també està disponible al nivell de vídeo.

Vídeos que generen més ingressos

A l'informe Vídeos que generen més ingressos pots trobar quins són els vídeos que han generat més ingressos.

Tipus d'anunci

A l'informe Tipus d'anunci es mostra quin percentatge dels teus ingressos per publicitat prové de cada tipus d'anunci. Obtén més informació sobre els tipus d'anuncis disponibles a YouTube.

Consultar els guanys finals

Els teus guanys finals només es mostren al teu compte d'AdSense. Els guanys finals del mes anterior s'afegeixen al saldo del compte d'AdSense entre el dia 7 i el dia 12 de cada mes.

Segueix aquests passos per consultar els teus guanys finals a AdSense:

1. Inicia la sessió al teu compte d'AdSense.
  2. A l'esquerra, selecciona Configuració i després Pagaments.
  3. Veuràs els guanys totals del període seleccionat i les últimes transaccions.
Les retencions fiscals poden afectar els teus guanys finals (si s'escau) i l'import retingut només es mostra al teu compte d'AdSense.

Mètriques que has de conèixer

Durada mitjana de visualització Mitjana estimada de minuts vistos per visualització del vídeo en l'interval de dates seleccionats.
Reproduccions amb monetització estimades Es considera que una reproducció es monetitza quan un espectador mira el vídeo i se li mostra, com a mínim, una impressió d'anunci, o quan l'espectador deixa la reproducció durant l'anunci pre-roll sense arribar a veure el vídeo.
Transaccions Nombre de transaccions procedents de contingut de pagament o Super Chat a l'àrea i en l'interval de dates seleccionats.
Visualitzacions Nombre de visualitzacions legítimes dels teus canals o vídeos.
Temps de visualització (hores) Temps que els espectadors han dedicat a mirar el teu vídeo.
Ingressos per publicitat estimats Ingressos estimats procedents d'anuncis d'AdSense i de DoubleClick a l'àrea i en l'interval de dates seleccionats. No s'hi inclouen els ingressos procedents dels anuncis venuts per partners.
Ingressos estimats Total d'ingressos estimats (ingressos nets) procedents de totes les transaccions i tots els anuncis venuts per Google a l'àrea i en l'interval de dates seleccionats.
Ingressos per transacció Import mitjà d'una transacció procedent de contingut de pagament o Super Chat a l'àrea i en l'interval de dates seleccionats.
Ingressos de transaccions Ingressos nets estimats que provenen de transaccions, com ara el contingut de pagament i Super Chat. Aquesta estimació inclou la deducció dels reembossaments cobrats pels partners a l'àrea i en l'interval de dates seleccionats.
Ingressos de YouTube Premium Ingressos estimats procedents de YouTube Premium a l'àrea i en l'interval de dates seleccionats.

Ingressos de YouTube Shorts

Ingressos estimats del Fons de YouTube Shorts durant l'interval de dates seleccionat.

Ingressos de l'etiquetatge de productes

Ingressos estimats obtinguts amb el Fons de compres de YouTube durant l'interval de dates seleccionat.