Se effektiviteten for kort og afsluttende skærmbilleder

Brug fanen Engagement i YouTube Analytics for at se, hvor ofte seerne klikker på dine kort og afsluttende skærmbilleder. Effektiviteten af kort og afsluttende skærmbilleder kan give dig et godt overblik over, hvor engagerede seerne er, når de ser dine videoer.

Se, hvordan du føjer kort og afsluttende skærmbilleder til dine videoer.

Sådan ser du rapporter over kort og afsluttende skærmbilleder

1. Log ind på YouTube Studio beta.
  2. Vælg Analytics i menuen til venstre.
  3. Vælg Engagement i topmenuen.

Oversigtskort

Rapporten Populære kort viser, hvilke kort dine seere klikkede mest på for alle videoer på din kanal. De er din kanals mest effektive kort.

De mest populære typer afsluttende skærmbilledelementer

Rapporten De mest populære typer afsluttende skærmbilledelementer viser, hvilke elementtyper dine seere klikkede mest på for hele din kanal. Afsluttende skærmbilleder kan indeholde links til andre YouTube-videoer, playlister eller kanaler, samt abonner-knapper. Medlemmer af YouTubes partnerprogram kan også tilføje links til andre websites. Denne rapport viser, hvilke af disse typer afsluttende skærmbilleder der giver flest klik.

Klikrate for de mest populære afsluttende skærmbilledelementer

Rapporten Klikrate for de mest populære afsluttende skærmbilledelementer viser, hvor ofte seere har klikket på hvert afsluttende skærmbilledelement i din video. Denne rapport er kun tilgængelig, når du har klikket på en bestemt video.

Metrics, du bør kende

Antal klik på kort Antallet af klik på et specifikt kort.
Antal viste kort Det antal gange, et kort er blevet vist. Et enkelt kort kan højst have én eksponering pr. visning.
Antal klik på kort-teaser Antallet af klik på et kortteaser. Klik på kortikoner tilskrives den teaser, der er blevet vist sidst.
Antal viste kort-teasere Det samlede antal gange, en teaser er blevet vist. Teasere kan have flere eksponeringer pr. visning.
Antal klik på kort pr. vist kort Det antal gange, brugerne klikkede på et kort, når det blev vist.
Klik pr. vist element for afsluttende skærmbillede Det antal gange, brugerne klikkede på et element for et afsluttende skærmbillede, når det blev vist.
Antal klik på element for afsluttende skærmbillede Det antal gange, der blev klikket på et element for et afsluttende skærmbillede.
Viste afsluttende skærmbilledeelementer Det antal gange, et element for et afsluttende skærmbillede blev vist.
Teaserklik pr. vist kortteaser Det gennemsnitlige antal klik på en teaser pr. eksponering af en teaser.