Entendre la implicació del públic

Pots utilitzar la pestanya Implicació al nivell de vídeo a YouTube Analytics per obtenir informació general sobre què mira el teu públic i com interacciona amb el teu contingut. La targeta de mètriques clau mostra el temps de visualització (hores) i la durada mitjana de visualització. Obtén més informació sobre com es compten les mètriques d'implicació.

Consultar els informes d'implicació

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Analítiques.
  3. Al menú de la part superior, selecciona Implicació.

Vídeos principals

L'informe Vídeos principals destaca els teus vídeos més populars. Pots utilitzar l'informe d'analítiques ampliat per veure més mètriques, com ara les visualitzacions i les impressions.

Llistes de reproducció principals

A l'informe Llistes de reproducció principals hi pots trobar quines són les teves llistes de reproducció que han tingut més temps de visualització. És igual si alguns dels vídeos de la llista de reproducció són d'altres canals. Pots veure les dades de la llista de reproducció encara que mai no hagis penjat cap vídeo.

Publicacions principals

L'informe Publicacions principals mostra les teves publicacions més populars segons els m'agrades o els vots provinents de dispositius mòbils. Utilitza l'informe d'analítiques ampliat per veure més detalls, com ara la ràtio de clics d'entrada.

Targetes principals

A l'informe Targetes principals hi pots trobar quines són les targetes en què els espectadors han fet més clics de tots els vídeos del teu canal.

Vídeos principals segons la pantalla final

L'informe Vídeos principals segons la pantalla final mostra quina és la pantalla final en què els espectadors han fet més clics de tot el teu canal.

Tipus d'elements de pantalla final principals

A l'informe Tipus d'elements de pantalla final principals hi pots trobar quin és el tipus d'element en què els espectadors han fet més clics de tot el teu canal.

Moments clau per a la retenció de públic

A l'informe de moments clau per a la retenció de públic es mostra fins a quin punt han retingut l'atenció dels espectadors diversos moments del teu vídeo. També pots fer servir la retenció habitual per comparar els teus 10 darrers vídeos d'una durada similar.

M'agrada: % (al nivell de vídeo)

A l'informe M'agrada: % hi pots trobar un resum del nombre d'espectadors que han indicat que els agraden i que no els agraden els teus vídeos. Pots afegir la mètrica M'agrada: % amb l'informe d'analítiques ampliat al nivell de canal.

Ràtio de clics a l'element de pantalla final (al nivell de vídeo)

A l'informe Ràtio de clics a l'element de pantalla final es mostra amb quina freqüència els espectadors han fet clic en cada element de pantalla final del vídeo. Aquest informe només està disponible quan fas clic en un vídeo determinat.

Remixos principals

Aquest informe mostra el contingut teu de què s'ha fet un remix per crear curts. També indica el nombre de vegades que s'ha fet un remix del teu contingut i el nombre de visualitzacions dels remixos. Per obtenir informació més detallada sobre els remixos, toca MOSTRA'N MÉS o fes-hi clic.

Preguntes més freqüents

Per què no puc veure les dades d'una llista de reproducció determinada?

YouTube Analytics només mostra les dades de les llistes de reproducció públiques que han obtingut visualitzacions durant el període de temps seleccionat.

Té importància el fet que jo sigui el propietari de tots els vídeos de la llista de reproducció?

No, aquest informe mostra dades independentment de la propietat dels vídeos.

Si mai no he penjat cap vídeo, puc veure les dades de la meva llista de reproducció principal?

Encara que no hagis penjat els teus propis vídeos, pots veure les dades de les teves llistes de reproducció.

Per què ha canviat el meu recompte de m'agrades?

És possible que vegis que els recomptes de m'agrades i no m'agrades canvien, ja que alguns es marquen com a no vàlids i se suprimeixen periòdicament dels recomptes. Obtén més informació sobre la nostra política de m'agrades i no m'agrades.
En casos excepcionals, és possible que vegis més m'agrades o no m'agrades que visualitzacions, ja que aquestes mètriques canvien segons els diferents sistemes de verificació.

Per què el recompte de m'agrades del meu vídeo a Analytics és diferent del de la pàgina de visualització?

És possible que el nombre de m'agrades i no m'agrades que figura a YouTube Analytics sigui diferent del que veus a sota del vídeo a la pàgina de visualització. El nostre equip té constància d'aquest problema i està treballant per solucionar-lo. Mentrestant, consulta els recomptes de la pàgina de visualització del vídeo.

Mètriques importants

Durada mitjana de visualització

Mitjana estimada de minuts vistos per cada visualització per al vídeo i l'interval de dates seleccionats.

Temps de visualització (hores)

Temps que els espectadors han dedicat a mirar el teu vídeo.

Visualitzacions

Nombre de visualitzacions legítimes dels teus canals o vídeos.

Clics en targetes

Nombre de clics que ha rebut una targeta concreta.

Targetes mostrades

Nombre de vegades que s'ha mostrat una targeta. Una targeta pot tenir com a màxim una impressió per visualització.

Clics a l'anunci d'intriga de la targeta

Nombre de clics que ha rebut l'anunci d'intriga d'una targeta. Els clics que es fan a la icona de targeta s'atribueixen al darrer anunci d'intriga mostrat.

Anuncis d'intriga mostrats de la targeta

Nombre total de vegades que s'ha mostrat un anunci d'intriga. Els anuncis d'intriga poden tenir diverses impressions per visualització.

Clics per targeta mostrada

Freqüència amb què els espectadors han fet clic en una targeta quan s'ha mostrat.

Clics per element de pantalla final mostrat

Freqüència amb què els espectadors han fet clic en un element de pantalla final quan s'ha mostrat.

Clics en elements de pantalla final

Nombre de vegades que s'ha fet clic en un element de pantalla final.

Elements de pantalla final mostrats

Nombre de vegades que s'ha mostrat un element de pantalla final.

Clics en anunci d'intriga per targeta d'anunci d'intriga mostrada

Mitjana de clics a l'anunci d'intriga per impressió.