Comprovar el rendiment de les targetes i les pantalles finals

Utilitza la pestanya Interacció de YouTube Analytics per veure amb quina freqüència els espectadors fan clic a les teves targetes i pantalles finals. El rendiment de les targetes i de les pantalles finals et pot ajudar a fer-te una idea de la mesura en què els espectadors interaccionen quan veuen els teus vídeos.

Obtén informació sobre com pots afegir targetes i pantalles finals als teus vídeos.

Consultar els informes de les targetes i les pantalles finals

1. Inicia la sessió a la versió beta de YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Analítiques.
  3. Al menú de la part superior, selecciona Interacció.

Targetes principals

A l'informe Targetes principals hi pots trobar quines són les targetes en què els espectadors han fet més clics de tots els vídeos del teu canal. Aquestes són les targetes més efectives del teu canal.

Tipus d'elements de pantalla final amb millor rendiment

A l'informe Tipus d'elements de pantalla final amb millor rendiment hi pots trobar quin és el tipus d'element en què els espectadors han fet més clics de tot el teu canal. Les pantalles finals poden contenir enllaços a altres vídeos, llistes de reproducció o canals de YouTube, així com botons de subscripció. Els membres del Programa per a partners de YouTube també poden afegir enllaços a altres llocs web. En aquest informe es mostra quins d'aquests tipus de pantalles finals generen més clics.

Ràtio de clics a l'element de pantalla final

A l'informe Ràtio de clics a l'element de pantalla final es mostra amb quina freqüència els usuaris han fet clic en cada element de pantalla final del teu vídeo. Aquest informe només està disponible quan fas clic en un vídeo determinat.

Mètriques importants

Clics a la targeta Nombre de clics en una targeta determinada.
Targetes mostrades Nombre de vegades que s'ha mostrat una targeta. Una targeta pot tenir com a màxim una impressió per visualització.
Clics a l'anunci d'intriga de la targeta Nombre de clics fets a l'anunci d'intriga d'una targeta. Els clics que es fan a la icona de targeta s'atribueixen a l'últim anunci d'intriga mostrat.
Anuncis d'intriga mostrats de la targeta Nombre total de vegades que s'ha mostrat un anunci d'intriga. Els anuncis d'intriga poden tenir diverses impressions per visualització.
Clics per targeta mostrada Freqüència amb què els espectadors han fet clic en una targeta quan s'ha mostrat.
Clics per element de pantalla final mostrat Freqüència amb què els espectadors han fet clic en un element de pantalla final quan s'ha mostrat.
Clics en elements de pantalla final Nombre de vegades que s'ha fet clic en un element de pantalla final.
Elements de pantalla final mostrats Nombre de vegades que s'ha mostrat un element de pantalla final.
Clics per anunci d'intriga mostrat de la targeta Mitjana de clics a l'anunci d'intriga per impressió.