Consultar les impressions i la ràtio de clics d'entrada

Utilitza la pestanya Abast de YouTube Analytics per entendre el trànsit dels teus vídeos. Descobreix el nombre de vegades que les miniatures dels teus vídeos s'han mostrat a YouTube i com aquestes impressions de miniatures s'han convertit en visualitzacions i temps de visualització. Obtén més consells sobre com pots fer servir les dades de les impressions i la ràtio de clics d'entrada.

Consultar les dades de les impressions i la ràtio de clics d'entrada

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Analítiques.
  3. Al menú de la part superior, selecciona Abast.

La targeta de mètriques clau que hi ha a la part superior de la pestanya Abast et proporciona informació general de les impressions, la ràtio de clics d'entrada, les visualitzacions i els espectadors únics al llarg del temps. Aquestes dades estan disponibles al cap de poques hores d'haver publicat un vídeo.

On es compten les impressions?

Les impressions es compten si la miniatura ha estat visible més d'un segon i almenys el 50% de la miniatura estava visible en pantalla. Consulta a continuació la informació sobre els llocs on es compten les impressions.

Les impressions es compten als llocs següents:

Les impressions no es compten als llocs següents:

• YouTube en ordinadors, televisors, videoconsoles, dispositius Android, iPhones i iPads.
  • Cerca de YouTube.
  • Pàgina d'inici de YouTube.
  • Feeds de YouTube (Subscripcions, Tendències, Historial, Visualitza més tard).
  • Recomanacions "A continuació" a la dreta del reproductor del vídeo (inclou la reproducció automàtica).
  • Llistes de reproducció.
  • Aplicacions i llocs web externs (és a dir, enllaços i insercions fora de youtube.com).
  • Lloc web de YouTube per a mòbils.
  • Aplicació YouTube Kids.
  • Aplicació YouTube Music.
  • Contingut del reproductor de vídeo (és a dir, en targetes o pantalles finals).
  • Notificacions automàtiques o per correu electrònic.
  • Vídeos que es reprodueixen en una pestanya en segon pla (impressió no visible).
  • Vídeos amb miniatures amb menys d'un 50% visible o visibles durant menys d'1 segon.
  • Anuncis de vídeo TrueView discovery.

Impressions i com han generat temps de visualització

L'informe "Impressions i com han generat temps de visualització" et mostra de manera gràfica com les impressions de miniatures han generat visualitzacions i temps de visualització. També pots veure quin percentatge de les impressions prové de les recomanacions que fa YouTube dels teus vídeos als espectadors.

Impressions and how they led to watch time funnel

Nota: és possible que vegis diferències entre la targeta de mètriques clau i l'informe "Impressions i com han generat temps de visualització". Això és perquè les dades de la targeta de mètriques clau s'actualitzen més sovint.

Mètriques importants

Impressions Nombre de vegades que les teves miniatures s'han mostrat als espectadors de YouTube a través d'impressions registrades.
Ràtio de clics d'entrada d'impressions Freqüència amb què els espectadors han vist un vídeo després de veure'n una miniatura.
Espectadors únics Nombre estimat de persones que han vist el teu contingut en l'interval de dates seleccionat.
Visualitzacions Nombre de visualitzacions legítimes dels teus canals o vídeos.
Visualitzacions procedents d'impressions Visualitzacions generades a partir d'impressions en l'interval de dates seleccionat.
Temps de visualització (minuts) Temps que un espectador ha dedicat a veure un vídeo. Aquesta informació et dona una idea del contingut que els espectadors miren de veritat (en comparació amb els vídeos en què fan clic i que abandonen tot seguit).
Temps de visualització procedent d'impressions Temps de visualització generat a partir d'impressions en l'interval de dates seleccionat.