Consultar les impressions i la CTR

Utilitza la pestanya Abast de YouTube Analytics per entendre el trànsit dels teus vídeos. Descobreix el nombre de vegades que les miniatures dels teus vídeos s'han mostrat a YouTube i com aquestes impressions de miniatures s'han convertit en visualitzacions i temps de visualització. Obtén més consells sobre com pots fer servir les dades de les impressions i la ràtio de clics d'entrada.

Accedir a les dades d'impressions i de CTR

1. Inicia la sessió a la versió beta de YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Analítiques.
  3. A la part superior de la pàgina, selecciona Abast.

La targeta de mètriques clau que hi ha a la part superior de la pestanya Abast et proporciona informació general de les teves impressions, la CTR, les visualitzacions i els espectadors únics al llarg del temps. Aquestes dades estan disponibles al cap de poques hores d'haver publicat un vídeo.

Impressions i com han generat temps de visualització

L'informe "Impressions i com han generat temps de visualització" et mostra de manera gràfica com les impressions de miniatures han generat visualitzacions i temps de visualització. També pots veure quin percentatge de les impressions prové de les recomanacions que fa YouTube dels teus vídeos als espectadors.

Impressions and how they led to watch time funnel

Nota: és possible que vegis diferències entre la targeta de mètriques clau i l'informe "Impressions i com han generat temps de visualització". Això és perquè les dades de la targeta de mètriques clau s'actualitza més sovint i, per tant, proporciona dades més recents.

Obtén informació sobre les impressions i la CTR

Què són les impressions?

Quan a YouTube es mostra una miniatura d'un vídeo a algú, es compta una impressió. Les impressions només es compten si la miniatura ha estat visible més d'un segon i almenys el 50% de la miniatura estava visible en pantalla.

A més, les impressions només es compten quan la miniatura es mostra en uns llocs determinats, com ara als resultats de la cerca de YouTube, però no en un altre lloc web. Consulta a continuació la informació sobre els llocs on es compten les impressions.

On es compten les impressions?

Les impressions es compten Les impressions no es compten
  • Resultats de la cerca
  • Pàgina d'inici de YouTube
  • Feeds de YouTube (Subscripcions, Tendències, Historial, Visualitza més tard)
  • Recomanacions "A continuació" a la dreta del reproductor del vídeo (inclou la reproducció automàtica)
  • Vídeos de llistes de reproducció
  • Aplicacions i llocs web externs (és a dir, enllaços i insercions fora de youtube.com)
  • Lloc web de YouTube per a mòbils
  • Vídeos a les aplicacions YouTube TV, YouTube Kids, YouTube Music i YouTube Gaming
  • Contingut del reproductor de vídeo (és a dir, en targetes o pantalles finals)
  • Vídeos al correu electrònic o a les notificacions automàtiques
  • Vídeos que es reprodueixen en una pestanya en segon pla (impressió no visible)
  • Vídeos amb miniatures amb menys d'un 50% visible o visibles durant menys d'1 segon
  • Anuncis de vídeo TrueView discovery

Què és la CTR?

La ràtio de clics d'entrada d'impressions o CTR mostra el percentatge de les teves impressions que han generat visualitzacions. Indica la freqüència amb què els espectadors han vist un vídeo després de veure'n la miniatura.

Tingues en compte que els espectadors descobreixen els teus vídeos de moltes maneres i que no totes les visualitzacions provenen d'impressions. Algunes visualitzacions poden provenir d’altres fonts, com ara visualitzacions fetes en altres llocs web.

La CTR sovint és més alta just després de penjar el vídeo, ja que els seguidors més apassionats i els subscriptors veuen el vídeo a la seva pàgina d'inici. És normal que, després, la CTR disminueixi, ja que la miniatura del vídeo la veu un públic més ampli.

Consell: la meitat dels canals i vídeos de YouTube tenen una CTR d'entre el 2% i el 10%, encara que en els canals i vídeos nous amb menys de 100 visualitzacions el nombre pot ser major.

Mètriques importants

Impressions Nombre de vegades que les teves miniatures s'han mostrat als espectadors de YouTube a través d'impressions registrades.
Ràtio de clics d'entrada d'impressions Freqüència amb què els espectadors han vist un vídeo després de veure'n una miniatura.
Espectadors únics Nombre estimat de persones que han vist el teu contingut en l'interval de dates seleccionat.
Visualitzacions Nombre de visualitzacions legítimes dels teus canals o vídeos.
Visualitzacions procedents d'impressions Visualitzacions generades a partir d'impressions en l'interval de dates seleccionat.
Temps de visualització (minuts) Temps que un espectador ha dedicat a veure un vídeo. Aquesta informació et dona una idea del contingut que els espectadors miren de veritat (en comparació amb els vídeos en què fan clic i que abandonen tot seguit).
Temps de visualització procedent d'impressions Temps de visualització generat a partir d'impressions en l'interval de dates seleccionat.