Lær din målgruppe at kende

Brug fanen Publikum i YouTube Analytics til at finde ud af, hvem der ser dine videoer. Du kan se, hvor de fleste af dine brugere befinder sig, hvilke sprog de taler, hvilke aldersgrupper de befinder sig i, og hvilke køn der ser mest. Disse data er baseret på seere, der er logget ind, uanset enhedstype.

Som standard viser fanen Publikum unikke seere, gennemsnitlige visninger pr. seer og abonnenter. Sammenlagt giver disse metrics dig en fornemmelse af din målgruppes størrelse og engagement.

Bemærk! Nogle data, som f.eks. geografi, trafikkilder eller køn, kan være begrænsede i YouTube Analytics.

Se dine målgrupperapporter

Tjek din målgruppe for hele din kanal, eller vælg en bestemt video først.

1. Log ind på YouTube Studio beta.
  2. Vælg Analytics i menuen til venstre.
  3. Vælg Publikum i topmenuen.

Populære lande

Rapporten Populære lande viser, hvilke lande der har den højeste visningstid for din kanal eller den specifikke, valgte video. Brug den for at se, hvilke dele af verden der er mest interesseret i dit indhold.

Populære sprog i undertekster

Rapporten Populære sprog i undertekster giver dig mulighed for at se, hvor mange af dine seere der ser på forskellige sprog. Før du klikker på rapporten, kan du se, hvor stor en procentdel af visningstiden der kom fra hvert undertekstsprog.

Du vil måske også se "Ingen undertekster". Det repræsenterer brugere, der ikke bruger undertekster. Det kan være seere, der forstår det oprindelige sprog i videoen, eller seere, der ikke har undertekster på deres sprog.

Køn

Rapporten Køn viser kønsfordelingen i din målgruppe.

Alder

Rapporten Alder viser, hvilke aldersgrupper bidrager mest til din visningstid.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor kan jeg ikke se nogen data?

Demografiske data såsom alder og køn kan være begrænsede i YouTube Analytics. Du kan f.eks. få vist en meddelelse, mens du ser demografiske målinger for en enkelt video eller et land, hvis der ikke er nok data at vise.

Du vil ikke kunne se demografiske data for private eller skjulte videoer, uanset mængden af trafik på din kanal. Få flere oplysninger om begrænsede data i YouTube Analytics.

De personer, der ser min video, er ikke min målgruppe. Hvordan ændrer jeg det?

Sammenlign målgrupper for forskellige videoer for at se, hvilke typer indhold der appellerer til forskellige seere. Du kan eksperimentere med noget nyt og se, om brugere i din målgruppe begynder at se mere.

Få flere oplysninger om, hvordan du evaluerer dit publikum med Creator Academy.

Metrics, du bør kende

Gennemsnitlig procentdel set Gennemsnitlig procentdel af en video, som dit publikum ser pr. visning.
Gennemsnitlig visningsvarighed Estimeret gennemsnitligt antal sete minutter pr. visning for den valgte video og det valgte datointerval.
Gennemsnitligt antal visninger pr. seer Det gennemsnitlige antal gange, en seer har set netop denne video i denne periode.
Abonnenter Antallet af seere, der abonnerer på din kanal.
Unikke seere Estimeret antal personer, der har set dit indhold inden for det valgte datointerval.
Visninger Antallet af legitime visninger for dine kanaler eller videoer.
Visningstid (minutter) Det antal minutter, en seer har afspillet din video. Dette giver dig et overblik over, hvilket indhold seere rent faktisk ser (i modsætning til videoer, seerne klikker på og derefter afbryder).