Yleiskatsaus kanavasi kehityksestä

YouTuben Tilastojen Etusivulta näet yhteenvedon kanavasi ja videoidesi tuloksista YouTubessa. Avainmittarikortista näet katselukerrat, katseluajan, tilaajamäärän ja arvioidut tulot (jos olet mukana YouTube-kumppaniohjelmassa).

Huom. Kaikki raportit eivät välttämättä ole käytettävissä mobiililaitteilla.

Yleiskatsausraporttien avaaminen

1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Tilastot.
  3. Etusivu-välilehti näkyy oletuksena. Näet avainmittarikortissa kuvakkeita, jotka kertovat, milloin livestriimi tai muu video on julkaistu.

Huom. Saatat myös nähdä personoituja raportteja, joissa vertaillaan tuloksia tyypillisiin tuloksiisi. Näistä tiedoista voi löytyä selitys tavallisesta poikkeaviin katselukertoihin.

Uusin sisältö

Raportista näet yhteenvedon uusimman videosi katselukerroista. Lisäksi näet impressioiden klikkausprosentin ja katselukerran keskimääräisen keston.

Suosituimmat remixit

Raportista näet Shorts-videoiden tekemiseen käytetyn sisältösi. Lisäksi näet remixien katselukerrat ja kuinka monta kertaa sisältöäsi on remiksattu.

Suosituin sisältö

Suosituimmat videot ‑raportista näet katsotuimmat videosi. Videot on lajiteltu oletuksena katselukertojen mukaan.

Reaaliaikainen

Raportin avulla voit jo varhaisessa vaiheessa arvioida uusimpien videoidesi tuloksia. Näet myös suosituimmat videot ja tilaajamäärän. Laajennetusta tilastoraportista näet lisäksi vertailun 60 minuutin ja 48 tunnin tuloksista.

Mittarit

Katselukerrat

Kanaviesi tai videoidesi aitojen katselukertojen määrä

Katseluaika (tunteina)

Kokonaisaika, joka videotasi on katsottu

Tilaajat

Kanavasi tilanneiden katsojien määrä

Arvioidut tulot

Kaikkien Googlen myymien mainosten ja maksutapahtumien arvioidut kokonaistulot (nettotulot) valitulla ajanjaksolla ja alueella

Katselukertojen keskimääräinen kesto

Valitun videon arvioitu keskimääräinen katseltujen minuuttien määrä katselukertaa kohden valitulla ajanjaksolla

Impressiot

Näin monta kertaa videoiden pikkukuvat näkyivät katsojille YouTubessa kirjattuina impressioina

Impressioiden klikkausprosentti

Näin usein katsojat katsoivat videon nähtyään pikkukuvan.