Få et overblik over din kanals effektivitet

Fanen Oversigt i YouTube Analytics giver et bredt overblik over, hvordan din kanal og dine videoer klarer sig på YouTube. Brug den til hurtigt at se vigtige statistikker for hele din kanal eller enkelte videoer.

Sådan får du adgang til fanen Oversigt

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Analytics i menuen til venstre.
  3. Fanen Oversigt vises som standard.

Kortet med vigtige metrics

Kortet over de vigtigste metrics på fanen Oversigt viser den overordnede effektivitet med visningstid, visninger og abonnentmetrics:

• Visningstid: Hvor lang tid en seer har brugt på at se en video
  • Abonnenter: Antallet af seere, der har abonneret på din kanal
  • Visninger: Antallet af legitime visninger for dine kanaler eller videoer

Du kan se videoikoner under kortet, som angiver, hvornår du offentliggjorde videoer. Hvis du er en del af YouTubes partnerprogram, kan du også se omsætningsdata. Hvis du klikker på SE MERE for at udvide det, bliver der vist data om eksponeringer og klikrate for eksponeringer.

Kortet med vigtigste metrics vises også på andre YouTube Analytics-faner, som f.eks. fanerne Rækkevidde og Engagement. På andre faner vil kortet med de vigtigste metrics indeholde andre metrics, der er relateret til det pågældende mål. Hvis du ser på analysedata for hele din kanal, kan du klikke på SE MERE for at udvide og tilføje yderligere metrics fra en hvilken som helst fane.

Aktivitet i realtid

Denne rapport giver dig tidlig indsigt i succesen af dine senest offentliggjorte videoer, så du kan optimere deres promoveringsstrategi. Brug rapporten Aktivitet i realtid til at se estimerede visningsdata for dine mest sete videoer.

Du kan se rapporten Aktivitet i realtid for hele din kanal eller for en bestemt video. Vælg SE MERE for at udvide rapporten. Når den er udvidet, får du vist en længere liste over videoer, og du kan også sammenligne effektiviteten for de seneste 60 minutter og 48 timer side om side. Du kan også sortere efter andre kolonner.

Datavisning og nøjagtighed

Data for aktivitet i realtid er estimeret og beregnet til at være en generel indikator for aktivitet på dine videoer. Du kan muligvis se forskelle i data i rapporten Aktivitet i realtid og videoens afspilningsside. Data opdateres automatisk med en lille forsinkelse på et par minutter fra visningen sker, til det kan ses i rapporten.

Andre rapporter på fanen Oversigt

Metrics, du bør kende

Gennemsnitlig visningsvarighed Estimeret gennemsnitligt antal sete minutter pr. visning for den valgte video og datointerval.
Eksponeringer Hvor mange gange dine miniaturebilleder er blevet vist for seere på YouTube gennem registrerede eksponeringer.
Klikrate for eksponeringer Hvor ofte seerne har set en video, efter de har set et miniaturebillede.
Likes (ift. dislikes) Procentdelen af likes på din video.
Abonnenter Antallet af seere, der abonnerer på din kanal.
Visninger Antallet af legitime visninger for dine kanaler eller videoer.
Visningstid (minutter) Det antal minutter, en seer har afspillet en video.