Obtenir informació general del rendiment del canal

La pestanya Visió general de YouTube Analytics ofereix un resum complet del rendiment del teu canal i dels teus vídeos a YouTube. Fes-la servir per consultar ràpidament les estadístiques clau de tot el canal o de vídeos concrets.

Accedir a la pestanya Visió general

1. Inicia la sessió a la versió beta de YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Analítiques.
  3. De manera predeterminada, es mostrarà la pestanya Visió general.

Targeta de mètriques clau

La targeta de mètriques clau de la pestanya Visió general mostra el teu rendiment general amb les mètriques de temps de visualització, visualitzacions i subscriptors:

• Temps de visualització: temps que un espectador ha dedicat a veure un vídeo.
  • Subscriptors: nombre d'espectadors que s'han subscrit al teu canal.
  • Visualitzacions: nombre de visualitzacions legítimes dels teus canals o vídeos.

A sota de la targeta, veuràs icones de vídeo  per indicar quan has publicat els vídeos. Si formes part del Programa per a partners de YouTube, també veuràs les dades d'ingressos. Si fas clic a MOSTRA'N MÉS per ampliar-la, veuràs les dades d'impressions i de ràtio de clics d'entrada d'impressions.

La targeta de mètriques clau també es mostra en altres pestanyes de YouTube Analytics, com ara Abast i Interacció. En altres pestanyes, tindrà mètriques diferents relacionades amb cada objectiu concret. Si estàs consultant analítiques de tot el canal, fes clic a MOSTRA'N MÉS per ampliar-la i afegir-hi indicadors addicionals de qualsevol pestanya.

Activitat en temps real

Aquest informe t'ofereix informació inicial sobre el rendiment dels últims vídeos que has publicat perquè puguis millorar-ne l'estratègia de promoció. Fes-lo servir per consultar les dades de visualitzacions estimades dels teus vídeos més vistos.

Pots consultar l'informe Activitat en temps real de tot el teu canal o d'un vídeo concret. Selecciona MOSTRA'N MÉS per ampliar-lo. Un cop ampliat, veuràs una llista més llarga de vídeos i podràs comparar el rendiment de 60 minuts amb el de 48 hores de manera paral·lela. També podràs ordenar-lo en funció de les diverses columnes.

Visualització i precisió de les dades

Les dades d'activitat en temps real són estimades i serveixen com a indicador general de l'activitat dels teus vídeos. És possible que vegis diferències entre les dades de l'informe Activitat en temps real i les de la pàgina de visualització d'un vídeo. Les dades s'actualitzen automàticament, amb un petit retard d'uns quants minuts des del moment en què es produeix una visualització fins al moment en què es mostra a l'informe.

Altres informes de la pestanya Visió general

Mètriques importants

Durada mitjana de les visualitzacions Mitjana estimada de minuts vistos per visualització per al vídeo i l'interval de dates seleccionats.
Impressions Nombre de vegades que les teves miniatures s'han mostrat als espectadors de YouTube a través d'impressions registrades.
Ràtio de clics d'entrada d'impressions Freqüència amb què els espectadors han vist un vídeo després de veure'n una miniatura.
M'agrades (i no m'agrades) Percentatge de m'agrades fets al vídeo.
Subscriptors Nombre d'espectadors que s'han subscrit al teu canal.
Visualitzacions Nombre de visualitzacions legítimes dels teus canals o vídeos.
Temps de visualització (minuts) Temps que un espectador ha dedicat a veure un vídeo.