Visa livestreamdata

När du livestreamar på YouTube kan du se hur det går för din stream i YouTube Analytics på fliken Engagemang. Du kan se hur många tittare som tittade på streamen under hela videon. Du kan också ta reda på hur många meddelanden som skickades av tittarna i livechatten.

Se din livestreamrapport

1. Logga in på YouTube Studio.
  2. Välj Videor i menyn till vänster.
  3. På fliken Live väljer du en livestream.
  4. På menyn till vänster väljer du Analytics.
  5. På menyn högst upp väljer du Engagemang.
  6. Leta upp rapporten Tittare samtidigt.

Rapporten Tittare samtidigt är tillgänglig på videonivå och mätvärden är tillgängliga några minuter efter livestreamen. Läs mer om statistik för livestreaming

Mätvärden att känna till

Tittare samtidigt Det högsta antalet tittare som tittar på din livestream samtidigt.
Chattmeddelanden Antal chattmeddelanden som tittarna skickade under livestreamen.