Visa livestreamdata

När du livestreamar på YouTube kan du se hur det går för din stream i YouTube Analytics på fliken Engagemang. Du kan se hur många tittare som tittade på streamen under hela videon.

Du kan också ta reda på hur många meddelanden som skickades av tittarna i livechatten.

Se din livestreamrapport

1. Logga in på YouTube Studio-betan.
  2. Välj Videor på menyn till vänster.
  3. På fliken Live väljer du en livestream.
  4. På menyn till vänster väljer du Analytics.
  5. På menyn högst upp väljer du Engagemang.
  6. Leta upp rapporten Tittare samtidigt.

Vanliga frågor

Varför ser jag inte rapporten Tittare samtidigt?

Rapporten Tittare samtidigt visas bara när man tittar på statistik för en viss livestream.

Jag hittar inte data för chattmeddelanden. Var finns den?

Om du vill se antalet chattmeddelanden som skickades under livestreamen måste du först klicka på rapporten Tittare samtidigt. Sedan använder du rullgardinsmenyn för mätvärden för att växla från Tittare samtidigt till Chattmeddelanden.

Mätvärden att känna till

Tittare samtidigt Det högsta antalet tittare som tittar på din livestream samtidigt.
Chattmeddelanden Antal chattmeddelanden som tittarna skickade under livestreamen.