Livestriimin datan katsominen

Kun livestriimaat YouTubessa, voit seurata striimin suosiota YouTuben Tilastojen Aktivointi‑välilehdeltä. Sieltä näkyy, kuinka moni katsoi striimiäsi lähetyksen aikana. Saat myös selville, kuinka monta viestiä katsojat ovat lähettäneet livechatissa.

Livestriimiraportin katsominen

1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Sisältö.
  3. Valitse Live-välilehdeltä livestriimi.
  4. Valitse vasemmasta valikosta Tilastot.
  5. Valitse ylävalikosta Aktivointi.
  6. Etsi Samanaikaiset katsojat ‑raportti.

Samanaikaiset katsojat ‑raportti on saatavilla videotasolla, ja tilastot näkyvät muutaman minuutin kuluttua livestriimin päättymisestä. Lue lisää striimien tilastoista.

Mittarit

Samanaikaiset katsojat Suurin määrä katsojia, jotka katselivat livestriimiäsi samanaikaisesti.
Chat-viestit Katsojien lähettämien chat-viestien määrä livestriimin aikana.