Se data for livestreaming

Når du livestreamer på YouTube, kan du se, hvordan din livestream klarer sig på fanen Engagement i YouTube Analytics. Du kan finde ud af, hvor mange seere der så din livestream i løbet af videoen.

Du kan også finde ud af, hvor mange beskeder dine seere sendte i din livechat.

Se din livestreamrapport

1. Log ind på YouTube Studio beta.
  2. Vælg Videoer i menuen til venstre.
  3. Vælg en livestream på fanen Live.
  4. Vælg Analytics i menuen til venstre.
  5. Vælg Engagement i topmenuen.
  6. Se efter rapporten Samtidige seere.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor kan jeg ikke se rapporten Samtidige seere?

Rapporten Samtidige seere vises kun, når du ser på analysedata for en bestemt livestream.

Jeg kan ikke finde data om chatbeskeder. Hvor finder jeg dem?

Hvis du vil se antallet af chatbeskeder, som seere har sendt under din livestream, skal du klikke på rapporten Samtidige seere. Derfra kan du bruge metrics-rullemenuen til at skifte fra Samtidige seere til Chatbeskeder.

Metrics, du bør kende

Samtidige seere Det maksimale antal seere, der ser din livestream på én gang.
Chatbeskeder Antallet af chatbeskeder, som seere har sendt under din livestream.