Consultar les dades de transmissions en directe

Quan transmets contingut en directe a YouTube, pots veure el rendiment de la transmissió a la pestanya Implicació de YouTube Analytics. Pots consultar el nombre d'espectadors que han mirat la reproducció al llarg del vídeo. També pots saber quants missatges han enviat els espectadors al xat en directe.

Consultar l'informe d'una transmissió en directe

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Contingut.
  3. A la pestanya En directe, selecciona una transmissió en directe.
  4. Al menú de l'esquerra, selecciona Analítiques.
  5. Al menú de la part superior, selecciona Implicació.
  6. Cerca l'informe Espectadors simultanis.

L'informe Espectadors simultanis està disponible al nivell de vídeo i les mètriques estan disponibles uns minuts després que finalitzi la transmissió en directe. Obtén més informació sobre les mètriques de les reproduccions en directe.

Mètriques que has de conèixer

Espectadors simultanis Nombre màxim d'espectadors que miren la teva transmissió en directe a la vegada.
Missatges de xat Nombre de missatges de xat que han enviat els espectadors durant la transmissió en directe.