Consultar les dades de reproduccions en directe

Quan reprodueixis contingut en directe a YouTube, podràs veure el rendiment de la reproducció a YouTube Analytics a la pestanya Interacció. Pots consultar el nombre d'espectadors que estaven mirant la reproducció al llarg del vídeo.

També pots saber quants missatges han enviat els espectadors al xat en directe.

Consultar l'informe de reproduccions en directe

1. Inicia la sessió a la versió beta de YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Vídeos.
  3. A la pestanya En directe, selecciona una reproducció en directe.
  4. Al menú de l'esquerra, selecciona Analítiques.
  5. Al menú de la part superior, selecciona Interacció.
  6. Cerca l'informe Espectadors simultanis.

Preguntes freqüents

Per què no veig l'informe Espectadors simultanis?

L'informe Espectadors simultanis només es mostra quan consultes les analítiques d'una reproducció en directe concreta.

No trobo les dades dels missatges de xat. On són?

Per veure el nombre de missatges de xat enviats durant la reproducció en directe, primer has de fer clic a l'informe Espectadors simultanis. A continuació, utilitza el menú desplegable de mètriques per canviar d'Espectadors simultanis a Missatges de xat.

Mètriques importants

Espectadors simultanis Nombre màxim d'espectadors que miren la teva reproducció en directe a la vegada.
Missatges de xat Nombre de missatges de xat que han enviat els espectadors durant la reproducció en directe.