Kyk na regstreekse stroomdata

Wanneer jy regstreeks op YouTube stroom, kan jy in YouTube Analytics op die Betrokkenheid-oortjie sien hoe jou stroom vaar . Jy kan ontdek hoeveel kykers regdeur jou video gekyk het hoe jy stroom. Jy kan ook uitvind hoeveel boodskappe kykers in jou regstreekse klets gestuur het.

Bekyk jou regstreeksestroomverslag

1. Meld aan by YouTube Studio.
  2. Kies Inhoud op die linkerkieslys.
  3. Kies ’n regstreekse stroom in die Regstreeks-oortjie.
  4. Kies Analytics op die linkerkieslys.
  5. Kies Betrokkenheid op die boonste kieslys.
  6. Kyk vir die Gelyktydige kykers-verslag.

Die gelyktydige kykers-verslag is beskikbaar op videovlak en statistieke is beskikbaar binne minute nadat jou regstreekse stroom geëindig het. Kom meer te wete oor regstreekse stroom-maatstawwe.

Maatstawwe om te ken

Gelyktydige kykers Die maksimum aantal kykers wat jou regstreekse stroom op een slag kyk.
Kletsboodskappe Die aantal kletsboodskappe wat kykers tydens jou regstreekse stroom gestuur het.