Forstå din videorækkevidde

Du kan bruge fanen Rækkevidde på videoniveau i YouTube Analytics til at se, hvordan dine seere finder dit indhold. Kortet med de vigtige metrics viser dine eksponeringer, din klikrate for eksponeringer, dine visninger og antallet af unikke seere. Bemærk! Nogle rapporter er muligvis ikke tilgængelige på mobilenheder.

Se dine rapporter om rækkevidde

YouTube-appen til Android

1. Åbn YouTube-appen .
  2. Tryk på dit profilbillede og så Din kanal.
  3. Tryk på Analytics i den midterste menu for at se en kort oversigt over din kanals effektivitet.

YouTube Studio-appen til Android

1. Åbn YouTube Studio-appen .
  2. I menuen nederst skal du trykke på Indhold .
  3. Vælg den video, du gerne vil se data for.
  4. I sektionen Analytics skal du trykke på SE MERE.
  5. Tryk på Rækkevidde i topmenuen.

Typer af trafikkilder

Rapporten over trafikkilder viser dig, hvordan dine seere har fundet dit indhold på YouTube og via eksterne kilder.

Ekstern

Den eksterne rapport viser dig de specifikke eksterne websites og apps, hvor seere har fundet dit indhold.

Foreslåede videoer

Rapporten over foreslåede videoer viser dig, hvilke videoer seerne har set, fordi de blev foreslået.

Eksponeringer, og hvordan de fører til visningstid

Rapporten Eksponeringer, og hvordan de fører til visningstid giver dig et visuelt overblik over, hvordan dit miniaturebilledes eksponeringer har ført til visninger og visningstid. Få flere tips til at bruge data om eksponeringer og klikrate.

Playlister

Rapporten om playlister viser dig, hvilke playlister der fører til trafik på dit indhold.

YouTube-søgning

Søgerapporten på YouTube viser dig, hvilke termer seerne brugte til at finde dit indhold.

Forstå typer af trafikkilder

Trafik på dine videoer kan komme enten fra YouTube eller fra eksterne kilder. Du kan se begge dele på kortet "Typer af trafikkilder".

Trafik fra YouTube
Søgefunktioner Trafik fra Start, abonnementer, Se senere, Hot lige nu/Udforsk og andre søgefunktioner.
Kanalsider Trafik fra din YouTube-kanal eller andre YouTube-kanaler.
Kampagnekort Trafik fra indholdsejeres kampagnekort.
Afsluttende skærmbilleder Trafik fra youtuberes afsluttende skærmbilleder.
Shorts-videoer Trafik fra Shorts-videoer, der vælges i YouTube ved at stryge op eller ned.
Notifikationer Trafik fra notifikationer og mails sendt til dine abonnenter.
  Notifikationer til abonnenter, som har aktiveret notifikationer Trafik fra notifikationer, som er sendt til de af dine abonnenter, der har aktiveret "Alle notifikationer" for din kanal og slået YouTube-notifikationer til på deres enhed.
  Notifikationer fra andre apps Trafik fra personligt tilpassede notifikationer, mailnotifikationer, indbakke og oversigter.
Andre YouTube-funktioner Trafik fra YouTube, der ikke falder i nogen anden kategori.
Playlister

Trafik fra alle playlister, der inkluderer en af dine videoer. Disse playlister kan være dine egene playliste eller en anden youtubers playlister. Denne trafik omfatter også brugerens playlister "Videoer, du kan lide" og "Foretrukne videoer".

Du kan se bestemte playlister, der har genereret trafik til dine videoer på kortet "Trafikkilde: Playlister" på fanen Rækkevidde.

Remixet video Trafik fra visuelle remix af dit indhold.
Lydsider Trafik fra siden med delte lydresultater fra Shorts-videoer, der vælges ved at stryge op eller ned i YouTube.
Foreslåede videoer Trafik fra forslag, der vises ved siden af eller efter andre videoer, samt fra links i videobeskrivelser. Du kan se bestemte videoer på kortet "Trafikkilde: Foreslåede videoer" på fanen Rækkevidde.
Videokort Trafik, der kommer fra et kort i en anden video.
YouTube-annoncering

Hvis din video bruges som en annonce på YouTube, vil du se "YouTube-annoncering" som en trafikkilde.

Visninger fra annoncer, der kan springes over, og som varer længere end 10 sekunder, tælles med, hvis de ses i 30 sekunder, eller indtil de er færdige. Annoncer, der ikke kan springes over, tæller aldrig som visninger i YouTube Analytics.

YouTube-søgning Trafik fra YouTube-søgeresultater. Du kan se bestemte søgetermer på kortet "Trafikkilde: YouTube-søgning" på fanen Rækkevidde.
Produktsider Trafik fra produktsider på YouTube.
Trafik fra eksterne kilder
Eksterne kilder Trafik fra websites og apps, der indlejrer din video eller linker til din video på YouTube. Du kan se bestemte eksterne sider og kilder på kortet "Trafikkilde: Ekstern" på fanen Rækkevidde.
Direkte eller ukendte kilder Trafik fra direkte indtastning af webadresser, bogmærker, brugere, der er logget ud, og uidentificerede apps.

Metrics, du bør kende

Eksponeringer

Hvor mange gange dine miniaturebilleder er blevet vist for seere på YouTube gennem registrerede eksponeringer.

Klikrate for eksponeringer

Hvor ofte seerne har set en video, efter de har set et miniaturebillede.

Vist i feed Det antal gange, din Shorts-video vises i Shorts-feedet.
Set (ift. strøget væk) Procentdel, der angiver, hvor mange gange seerne har set dine Shorts-videoer, i forhold til hvor mange gange de har strøget væk.

Visninger

Antallet af legitime visninger for dine kanaler eller videoer.

Unikke seere

Estimeret antal personer, der har set dit indhold inden for det valgte datointerval.

Gennemsnitlig visningsvarighed

Estimeret gennemsnitligt antal sete minutter pr. visning for den valgte video og datointerval.

Gennemsnitlig procentdel set

Gennemsnitlig procentdel af en video, som dine seere ser pr. visning.

Visningstid (timer)

Mængden af tid, som seerne har brugt på at se din video.