Actualment, els nostres equips estan rebent uns volums de sol·licituds d'assistència molt alts. És possible que tardem més temps de l'habitual a respondre a les preguntes enviades per correu electrònic, xat i Twitter (@TeamYouTube).

Entendre l'abast d'un vídeo

A YouTube Analytics, pots utilitzar la pestanya Abast al nivell de vídeo per obtenir informació sobre com el públic troba el teu contingut. La targeta de mètriques clau mostra les impressions, la ràtio de clics d'entrada d'impressions, les visualitzacions i els espectadors únics. Nota: és possible que alguns informes no estiguin disponibles en dispositius mòbils.

Consultar els informes d'abast

Aplicació YouTube per a Android

1. Obre l'aplicació YouTube .
  2. Toca la teva foto de perfil i després El teu canal.
  3. Al menú central, toca Analítiques per veure un resum breu del rendiment del teu canal.

Aplicació YouTube Studio per a Android

1. Obre l'aplicació YouTube Studio .
  2. Al menú de la part inferior, toca Contingut .
  3. Selecciona el vídeo de què vols veure les dades.
  4. A la secció Analítiques, toca MOSTRA'N MÉS.
  5. Al menú de la part superior, toca Abast.

Tipus de font del trànsit

L'informe de tipus de font del trànsit mostra com els espectadors han trobat el teu contingut a YouTube i en fonts externes.

Fonts externes

L'informe de fonts externes mostra les aplicacions i els llocs web externs concrets en què els espectadors han trobat el teu contingut.

Vídeos suggerits

L'informe de vídeos suggerits et mostra els vídeos que els espectadors han mirat a partir dels suggeriments.

Impressions i com han generat temps de visualització

L'informe d'impressions i com han generat temps de visualització et mostra de manera gràfica com les impressions de miniatures han generat visualitzacions i temps de visualització. Obtén més consells sobre com pots fer servir les dades de les impressions i la CTR.

Llistes de reproducció

L'informe de llistes de reproducció et mostra quines llistes de reproducció generen trànsit al teu contingut.

Cerca de YouTube

L'informe de la Cerca de YouTube et mostra quins termes han cercat els espectadors quan han trobat el teu contingut.

Comprendre els tipus de fonts del trànsit

El trànsit dels teus vídeos pot provenir de YouTube o de fonts externes. Veuràs tots dos tipus de fonts a la targeta "Tipus de font del trànsit".

Trànsit intern de YouTube
Funcions de navegació És el trànsit que prové de la pàgina d'inici, de les subscripcions, de la llista Visualitza més tard, de les seccions Tendències/Explora i d'altres funcions de navegació.
Pàgines del canal És el trànsit que prové del teu canal de YouTube o d'altres canals de YouTube.
Targetes de campanya És el trànsit que prové de les targetes de campanya del propietari de contingut.
Pantalles finals És el trànsit que prové de les pantalles finals del creador.
Curts És el trànsit que prové de l'experiència de visualització vertical de YouTube Shorts.
Notificacions És el trànsit que prové de notificacions i correus electrònics enviats als subscriptors.
  Notificacions enviades a subscriptors amb les notificacions activades És el trànsit que prové de les notificacions enviades als subscriptors que tenen activada l'opció "Totes les notificacions" per al teu canal i també les notificacions de YouTube al dispositiu.
  Notificacions d'altres aplicacions És el trànsit que prové de notificacions personalitzades, notificacions per correu electrònic, la safata d'entrada i resums.
Altres funcions de YouTube És el trànsit que prové de YouTube i que no s'inclou en cap de les altres categories.
Llistes de reproducció

És el trànsit que prové de qualsevol llista de reproducció que inclogui un vídeo teu. Pot ser una llista de reproducció teva o d'un altre creador. També inclou les llistes de reproducció "Vídeos que m'agraden" i "Vídeos preferits" dels usuaris.

Pots veure les llistes de reproducció concretes que han generat trànsit als teus vídeos a la targeta "Font del trànsit: llistes de reproducció" de la pestanya Abast.

Remixos És el trànsit que prové dels remixos visuals del teu contingut.
Pàgines de sons És el trànsit que prové de la pàgina de resultats d'àudio compartit que es troba a l'experiència de visualització vertical de YouTube Shorts.
Vídeos suggerits És el trànsit que prové dels suggeriments que es mostren al costat d'altres vídeos, o després de reproduir-los, i dels enllaços que hi ha a les descripcions dels vídeos. Pots veure vídeos concrets a la targeta "Font del trànsit: vídeos suggerits" de la pestanya Abast.
Targetes de vídeo És el trànsit que prové d'una targeta en un altre vídeo.
Publicitat de YouTube

Si el teu vídeo s'utilitza com a anunci a YouTube, veuràs "Publicitat de YouTube" com a font del trànsit.

Les visualitzacions d'anuncis omissibles de més de 10 segons es compten si es miren fins al final o almenys durant 30 segons. Els anuncis no omissibles no compten mai com a visualitzacions a YouTube Analytics.

Cerca de YouTube És el trànsit que prové dels resultats de cerca de YouTube. Pots veure termes de cerca concrets a la targeta "Font del trànsit: Cerca de YouTube" de la pestanya Abast.
Pàgines de productes És el trànsit que prové de les pàgines de productes de YouTube.
Trànsit de fonts externes
Fonts externes És el trànsit que prové de llocs web i aplicacions on s'ha inserit el teu vídeo de YouTube o que inclouen enllaços del vídeo. Pots veure fonts externes i llocs web concrets a la targeta "Font del trànsit: fonts externes" de la pestanya Abast.
Fonts directes o desconegudes És el trànsit que prové d'adreces d'interès, d'espectadors que no han iniciat la sessió, d'aplicacions no identificades i d'haver introduït directament l'URL.

Mètriques que has de conèixer

Impressions

Nombre de vegades que les teves miniatures s'han mostrat als espectadors de YouTube a través d'impressions registrades.

Ràtio de clics d'entrada d'impressions

Freqüència amb què els espectadors han mirat un vídeo després de veure'n una miniatura.

Mostrat al feed Nombre de vegades que el teu curt es mostra al feed de Shorts.
Vist (vs. ignorat) Percentatge de vegades que els espectadors han vist els teus curts en comparació amb les vegades que els que han ignorat.

Visualitzacions

Nombre de visualitzacions legítimes dels teus canals o vídeos.

Espectadors únics

Nombre estimat d'espectadors que han vist el teu contingut en l'interval de dates seleccionat.

Durada mitjana de visualització

Mitjana estimada de minuts vistos per cada visualització per al vídeo i l'interval de dates seleccionats.

Percentatge mitjà visualitzat

Percentatge mitjà d'un vídeo que el teu públic veu per visualització.

Temps de visualització (hores)

Temps que els espectadors han dedicat a mirar el teu vídeo.