Descobrir les fonts del trànsit dels vídeos

Utilitza els informes de fonts del trànsit de la pestanya Abast de YouTube Analytics per obtenir informació sobre com els usuaris troben el teu contingut. Obtén consells sobre com pots analitzar les fonts del trànsit.

Consultar les fonts del trànsit

1. Inicia la sessió a la versió beta de YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Analítiques.
  3. A la part superior de la pàgina, selecciona Abast.
  4. Fes clic a l'informe Tipus de font del trànsit.

Consultar els desglossaments de les fonts del trànsit

Pots utilitzar els altres informes de fonts del trànsit de la pestanya Abast per obtenir més informació.

• Externa: descobreix aplicacions i llocs web externs concrets en què els espectadors han trobat els teus vídeos.
  • Vídeos suggerits: descobreix quins vídeos veien els espectadors quan han trobat els teus vídeos als suggeriments.
  • Llistes de reproducció: descobreix quines llistes de reproducció generen trànsit als teus vídeos.
  • Cerca a YouTube: descobreix quines frases cercaven els espectadors quan han trobat els teus vídeos.

Comprendre els tipus de fonts del trànsit

El trànsit dels teus vídeos pot provenir de YouTube o de fonts externes. Veuràs tots dos tipus de fonts a la targeta "Tipus de font del trànsit".

Trànsit intern de YouTube
Explora les funcions És el trànsit que prové de la pantalla d'inici, del feed de subscripcions, de la llista de reproducció Visualitza més tard i d'altres funcions de navegació.
Pàgines del canal És el trànsit que prové del teu canal de YouTube o d'altres canals de YouTube.
Targetes de campanya És el trànsit que prové de les targetes de campanya del propietari de contingut.
Pantalles finals És el trànsit que prové de les pantalles finals del creador.
Notificacions És el trànsit que prové de notificacions i correus electrònics enviats als subscriptors.
Altres funcions de YouTube És el trànsit intern de YouTube que no es pot classificar en cap de les categories anteriors, com ara les visualitzacions generades per promocions de partners o les que provenen del tauler.
Llistes de reproducció

És el trànsit que prové de qualsevol llista de reproducció que inclogui un vídeo teu. Pot ser una llista de reproducció teva o d'algú altre). També inclou les llistes de reproducció "Vídeos que m'agraden" i "Vídeos preferits" dels usuaris.

Pots veure les llistes de reproducció concretes que han generat trànsit als teus vídeos a la targeta "Font del trànsit: llistes de reproducció" de la pestanya Abast.

Vídeos suggerits És el trànsit que prové dels suggeriments que es mostren al costat d'altres vídeos, o després de reproduir-los, i dels enllaços que hi ha a les descripcions dels vídeos. Pots veure vídeos concrets a la targeta "Font del trànsit: vídeos suggerits" de la pestanya Abast.
Targetes de vídeo És el trànsit que prové d'una targeta en un altre vídeo.
Publicitat de YouTube

Si el teu vídeo s'utilitza com a anunci a YouTube, veuràs "Publicitat de YouTube" com a font del trànsit.

Tingues en compte que les visualitzacions dels anuncis més llargs de 10 segons que es poden ometre només es compten si es miren fins al final o com a mínim durant 30 segons. Els anuncis que no es poden ometre mai no compten com a visualitzacions a YouTube Analytics.

Cerca a YouTube És el trànsit que prové dels resultats de cerca de YouTube. Pots veure termes de cerca concrets a la targeta "Font del trànsit: cerca a YouTube" de la pestanya Abast.
Trànsit de fonts externes
Fonts externes És el trànsit que prové de llocs web i aplicacions on s'ha inserit el teu vídeo de YouTube o que n'inclouen enllaços. Pots veure fonts externes i llocs web concrets a la targeta "Font del trànsit: externa" de la pestanya Abast.
Fonts directes o desconegudes És el trànsit que prové d'adreces d'interès, d'usuaris que no han iniciat la sessió, d'aplicacions no identificades i d'haver introduït directament l'URL.

Mètriques importants

Durada mitjana de les visualitzacions Mitjana estimada de minuts vistos per visualització per al vídeo i l'interval de dates seleccionats.
Percentatge mitjà visualitzat Percentatge mitjà d'un vídeo que el teu públic veu per visualització.
Impressions Nombre de vegades que les teves miniatures s'han mostrat als espectadors de YouTube a través d'impressions registrades.
Ràtio de clics d'entrada d'impressions Freqüència amb què els espectadors han vist un vídeo després de veure'n una miniatura.
Espectadors únics Nombre estimat de persones que han vist el teu contingut en l'interval de dates seleccionat.
Visualitzacions Nombre de visualitzacions legítimes dels teus canals o vídeos.
Temps de visualització (minuts) Temps que un espectador ha dedicat a veure un vídeo. Aquesta informació et dona una idea del contingut que els espectadors miren de veritat (en comparació amb els vídeos en què fan clic i que abandonen tot seguit).