Consultar els vídeos i les llistes de reproducció més populars

A la pestanya Interacció de YouTube Analytics pots consultar quins són els vídeos i les llistes de reproducció més populars del teu canal, així com quants usuaris han indicat que els agraden o no els agraden els teus vídeos.

De manera predeterminada, les targetes de mètriques clau de la pestanya Interacció et mostren el temps de visualització i la durada mitjana de visualització. Els vídeos que interessin més als espectadors tindran més temps de visualització i una durada mitjana de visualització alta. Això vol dir que el teu vídeo s'ha vist amb freqüència i sencer o gairebé sencer.

Consultar els vídeos i les llistes de reproducció més populars

1. Inicia la sessió a la versió beta de YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Analítiques.
  3. Al menú de la part superior, selecciona Interacció.

Vídeos més populars

A l'informe sobre els vídeos més populars pots trobar, de manera predeterminada, els vídeos més populars segons el temps de visualització. Fes clic a l'informe per seleccionar diferents mètriques, com ara visualitzacions i impressions.

Llistes de reproducció més populars

A l'informe Llistes de reproducció més populars hi pots trobar quines són les teves llistes de reproducció que han tingut més temps de visualització. És igual si alguns dels vídeos de la llista de reproducció són d'altres canals. Pots veure les dades de la llista de reproducció encara que mai no hagis penjat cap vídeo.

M'agrades (i no m'agrades)

A l'informe de m'agrades (i no m'agrades) pots trobar un resum del nombre d'usuaris que han indicat que els agraden i no els agraden els teus vídeos. Aquesta targeta només es mostra un cop has seleccionat un vídeo determinat, però pots afegir la mètrica M'agrada: % després d'ampliar una targeta al nivell del vídeo o del canal.

Preguntes freqüents

Per què no puc veure les dades d'una llista de reproducció determinada?

YouTube Analytics només mostra les dades de les llistes de reproducció públiques que s'han vist durant el període de temps seleccionat.

Té importància que tots els vídeos de la llista de reproducció siguin de la meva propietat?

No, aquest informe mostra dades independentment de la propietat dels vídeos.

Puc veure les dades de la meva llista de reproducció més popular si mai no he penjat cap vídeo?

Sí, pots veure les dades de les teves llistes de reproducció encara que no hagis penjat vídeos propis.

Per què ha canviat el meu recompte de m'agrades?

És possible que vegis que els recomptes de m'agrades i no m'agrades canvien, ja que alguns es marquen com a no vàlids i se suprimeixen periòdicament dels recomptes. Obtén més informació sobre la nostra política de m'agrades i no m'agrades
En casos excepcionals, és possible que vegis més m'agrades i no m'agrades que visualitzacions, ja que aquestes mètriques s'ajusten amb sistemes de verificació diferents.

Per què el recompte de m'agrades del meu vídeo a Analytics és diferent del de la pàgina de visualització?

És possible que el nombre de m'agrades i no m'agrades que vegis a YouTube Analytics sigui diferent del que veus a la pàgina de visualització del vídeo. El nostre equip té constància d'aquest problema i està treballant per solucionar-lo. Mentrestant, consulta els recomptes de la pàgina de visualització del vídeo per veure el recompte més precís.

Mètriques importants

Durada mitjana de les visualitzacions Mitjana estimada de minuts vistos per visualització per al vídeo i l'interval de dates seleccionats.
Impressions Nombre de vegades que les teves miniatures s'han mostrat als espectadors de YouTube a través d'impressions registrades.
Ràtio de clics d'entrada d'impressions Freqüència amb què els espectadors han vist un vídeo després de veure'n una miniatura.
M'agrades (i no m'agrades) Percentatge de m'agrades fets al vídeo.
Vegades que s'ha iniciat la llista de reproducció Nombre de vegades que els espectadors han iniciat la reproducció d'una llista.
Visualitzacions Nombre de visualitzacions legítimes dels teus canals o vídeos.
Temps de visualització (minuts) Temps que un espectador ha dedicat a veure un vídeo. Aquesta informació et dona una idea del contingut que els espectadors miren de veritat (en comparació amb els vídeos en què fan clic i que abandonen tot seguit).