Slå på DVR for direktesendinger

Vi er i ferd med å avvikle verktøyene for direktesendinger i den klassiske versjonen av Skaperstudio. Prøv det nye kontrollrommet for direktesendinger, som kombinerer verktøyene for direktesendinger fra den klassiske versjonen av Skaperstudio med nye og bedre funksjoner. Finn ut mer.

Hvis du har slått på DVR-funksjonen til YouTube, kan seerne spole tilbake i sendingen, sette den på pause og gjenoppta den. Når en seer gjenopptar avspillingen, fortsetter den fra tidspunktet der vedkommende satte den på pause. Følg fremgangsmåten nedenfor for å slå på DVR:

• Strøm nå: Klikk på Strømalternativer, og merk av i Slå på DVR-boksen.
  • Arrangementer: Klikk på Avanserte innstillinger, og merk av i Slå på DVR-boksen.

Begrensninger

Hvis sendingen din blir veldig lang, finnes det begrensninger for hvor langt tilbake seerne kan spole. På de fleste enheter kan de hoppe opptil tolv timer tilbake. Seere som bruker Apple TV, Apple AirPlay eller eldre versjoner av appen, kan ikke gå spole så langt tilbake, men må forholde seg til disse grensene:

• to timer for sendinger med kort og ultrakort tidsforsinkelse
  • fire timer for sendinger med normal tidsforsinkelse

Disse begrensningene gjelder også når seerne bruker Pause- og Gjenoppta-funksjonen. Merk at seerne aldri kan spole tilbake til før du startet sendingen.

Slå av DVR

Hvis du velger å slå av DVR, kan ikke seerne spole tilbake mens du sender direkte, men de kan fortsatt se et opptak av hele sendingen når den er tilgjengelig. Du kan ikke slå av DVR når du sender via nettkamera og mobil.

Hvis du ombestemmer deg underveis i sendingen, kan du fortsatt slå DVR av eller på etter at sendingen har startet. Endringen gjelder imidlertid bare for seere som begynner å spille av sendingen din etter at endringen er utført.