Slå på opptak i direktesendinger

Vi er i ferd med å avvikle verktøyene for direktesendinger i den klassiske versjonen av Skaperstudio. Prøv det nye kontrollrommet for direktesendinger, som kombinerer verktøyene for direktesendinger fra den klassiske versjonen av Skaperstudio med nye og bedre funksjoner. Finn ut mer.

Hvis du slår på opptaksfunksjonen på YouTube, kan seerne spole tilbake i sendingen, sette den på pause og gjenoppta den. Når en seer gjenopptar avspillingen, fortsetter den fra tidspunktet der vedkommende satte den på pause. Du kan slå på opptaksfunksjonen ved å følge denne fremgangsmåten:

1. Gå til YouTube Studio.
  2. Klikk på Opprett og så Send direkte.
  3. Start en direktesending fra Send direkte-fanen, eller planlegg en direktesending fra Administrer-fanen.
  4. Klikk på Slå på DVR i strømoversikten.
  • Strøm nå: Klikk på Strømalternativer, og merk av i Slå på DVR-boksen.
  • Arrangementer: Klikk på Avanserte innstillinger, og merk av i Slå på DVR-boksen.

Grenser

Hvis direktesendingen blir veldig lang, kan seerne spole tilbake i den bare opptil et visst punkt. På de fleste enheter kan de spole opptil tolv timer tilbake. Seere som bruker Apple TV, Apple AirPlay eller eldre versjoner av appen, kan ikke gå spole så langt tilbake, men må forholde seg til disse grensene:

• to timer i sendinger med kort og ultrakort tidsforsinkelse
  • fire timer i sendinger med normal tidsforsinkelse

Disse begrensningene gjelder også når seerne setter innhold på pause eller gjenopptar kjøringen av det. Seerne kan uansett aldri spole seg lenger tilbake enn til det tidspunktet sendingen startet.

Deaktivering av DVR

Hvis du velger å slå av opptaksfunksjonen, kan ikke seerne spole tilbake mens du sender direkte, men de kan fortsatt se et opptak av hele sendingen når det gjøres tilgjengelig. Du kan ikke slå av DVR når du sender via nettkamera og mobil.

Hvis du ombestemmer deg underveis i sendingen, kan du fortsatt slå DVR av eller på etter at sendingen har startet. Endringen gjelder imidlertid bare for seere som begynner å spille av sendingen etter at endringen er utført.