Slå på opptak i direktesendinger

Hvis du slår på opptaksfunksjonen på YouTube, kan seerne spole tilbake i sendingen, sette den på pause og gjenoppta den. Når en seer gjenopptar avspillingen, fortsetter den fra tidspunktet der hen satte den på pause. Du kan slå på opptaksfunksjonen ved å følge denne fremgangsmåten:

1. Gå til YouTube Studio.
  2. Klikk på Opprett etterfulgt av Send direkte.
  3. Start en direktesending fra Send direkte-fanen, eller planlegg en direktesending fra Administrer-fanen.
  4. Klikk på Slå på DVR i strømoversikten.

Grenser

Hvis direktesendingen blir veldig lang, kan seerne bare spole tilbake, siden opptaksfunksjonaliteten kan være begrenset eller utilgjengelig for direktesendinger som varer i over 12 timer. Ved bruk av Apple TV, Apple AirPlay eller eldre appversjoner gjelder lavere grenser.

Disse begrensningene gjelder også når seerne setter innhold på pause eller gjenopptar kjøringen av det. Seerne kan uansett aldri spole lenger tilbake enn til det tidspunktet sendingen startet.

Slå av opptaksfunksjonen

Hvis du velger å slå av opptaksfunksjonen, kan ikke seerne spole tilbake mens du sender direkte, men de kan fortsatt se et opptak av hele sendingen når det gjøres tilgjengelig. Du kan ikke slå av DVR når du sender via nettkamera og mobil.

Hvis du ombestemmer deg underveis i sendingen, kan du fortsatt slå opptaksfunksjonen av eller på etter at sendingen har startet. Endringen gjelder imidlertid bare for seere som begynner å spille av sendingen etter at endringen er utført.