Activar el DVR a les reproduccions en directe

Les nostres eines clàssiques de reproducció en directe aviat deixaran d'estar disponibles. Pots provar la nova Sala de control en directe, que combina les nostres eines clàssiques de reproducció per a ordinadors amb funcions noves i millorades. Més informació

Si actives la funció DVR de YouTube, els teus espectadors podran posar en pausa, rebobinar i reprendre la reproducció durant el directe. Quan reprenguin la reproducció, el directe continuarà a partir del punt en què l'havien posat en pausa. Per activar el DVR, segueix aquests passos:

1. Ves a YouTube Studio.
  2. Fes clic a Crea i, a continuació, Emet en directe.
  3. Inicia una reproducció en directe en aquest moment a la pestanya Reproducció en directe o programa'n una a la pestanya Gestiona.
  4. Al tauler de reproducció, fes clic a Activa el DVR.
  • Reprodueix ara: fes clic a Opcions de reproducció i marca la casella Activa el DVR.
  • Esdeveniments: fes clic a Configuració avançada i marca la casella Activa el DVR.

Límits

Si la reproducció en directe s'allarga gaire, els espectadors només podran rebobinar fins a un cert límit. Amb la majoria de dispositius podran retrocedir fins a 12 hores. Amb Apple TV, Apple AirPlay o versions anteriors de l'aplicació els límits són inferiors:

• 2 hores en el cas de reproduccions de latència baixa o molt baixa.
  • 4 hores en el cas de reproduccions de latència normal.

Per posar en pausa i reprendre la reproducció hi ha els mateixos límits. Els espectadors mai no podran retrocedir més enllà del moment en què hagis iniciat la reproducció en directe.

Desactivar el DVR

Si decideixes desactivar el DVR, els espectadors podran veure una gravació de la reproducció completa quan estigui disponible, però no podran retrocedir mentre s'estigui emetent. Si la reproducció es fa amb càmera web o des d'un dispositiu mòbil, el DVR no es pot desactivar.

Si canvies d'idea quan ja hagis començat la reproducció en directe, encara ets a temps d'activar o desactivar el DVR, però els canvis només afectaran els espectadors que comencin a veure la reproducció després de fer-los.