Activar el DVR a les transmissions en directe

Si actives la funció DVR de YouTube, els teus espectadors podran posar en pausa, rebobinar i reprendre la transmissió durant el directe. Quan reprenguin la reproducció, el directe continuarà a partir del punt en què l'havien posat en pausa. Per activar el DVR, segueix aquests passos:

1. Ves a YouTube Studio.
  2. Fes clic a Crea i després Emet en directe.
  3. Inicia una transmissió en directe en aquest moment a la pestanya Reproducció en directe o programa'n una a la pestanya Gestiona.
  4. Al tauler de reproducció, fes clic a Activa el DVR.

Límits

Si la transmissió en directe s'allarga gaire, els teus espectadors només podran rebobinar fins a un cert límit, ja que les capacitats del DVR poden estar limitades o no estar disponibles per a transmissions de més de 12 hores. Amb Apple TV, Apple AirPlay o versions anteriors de l'aplicació, els límits són inferiors.

Aquests límits també s'apliquen quan un espectador posa en pausa o reprèn la reproducció. Els espectadors mai no podran retrocedir més enllà del moment en què hagis iniciat la transmissió en directe.

Desactivar el DVR

Si decideixes desactivar el DVR, els espectadors podran veure una gravació de la reproducció completa quan estigui disponible, però no podran retrocedir mentre s'estigui emetent. Si la reproducció es fa amb càmera web o des d'un dispositiu mòbil, el DVR no es pot desactivar.

Si canvies d'idea quan ja hagis començat la transmissió en directe, encara ets a temps d'activar o desactivar el DVR, però els canvis només afectaran els espectadors que comencin a veure la transmissió després de fer-los.