Directrius de la comunitat de YouTube

Quan utilitzes YouTube, t'uneixes a una comunitat de persones d'arreu del món. Les directrius que trobaràs a continuació permeten que YouTube continuï sent un lloc divertit i agradable per a tothom.

Si trobes contingut que creus que infringeix aquestes directrius, informa'n.

De vegades, és possible que mantinguem a YouTube el contingut que infringeix les nostres directrius de la comunitat si té un context educatiu, documental, científic o artístic (EDCA). En aquests casos, el contingut rep una excepció EDCA.

Aquestes polítiques s'apliquen a tots els tipus de contingut de la nostra plataforma, com ara el contingut ocult i privat, els comentaris, els enllaços, les publicacions de la comunitat i les miniatures. Aquesta llista no és exhaustiva.

Crear amb sentit comú: directrius de la comunitat de YouTube

Subscriu-te al canal YouTube Creators per rebre les novetats, els consells i les notícies més recents.

Contingut brossa i pràctiques enganyoses

La comunitat de YouTube s'ha construït a base de confiança. El contingut que intenta estafar o enganyar altres usuaris, o bé que és contingut brossa, no està permès a YouTube.

Contingut sensible

Volem protegir els espectadors, els creadors i, sobretot, els menors. És per això que tenim regles per mantenir la seguretat dels nens, i també regles sobre sexe i nuesa, i autolesions. Obtén informació sobre les pràctiques que es permeten a YouTube i sobre què has de fer si trobes contingut que no segueix aquestes polítiques.

Contingut violent o perillós

A YouTube no es permet la incitació a l'odi, el comportament agressiu, la violència gràfica, els atacs malintencionats i el contingut que promou comportaments perjudicials o perillosos.

Productes regulats

Hi ha alguns articles que no es poden vendre a YouTube. Consulta què està permès vendre i què no.

Informació errònia

A YouTube no es permeten certs tipus de contingut confús o enganyós que suposin un gran risc de danys greus. Això inclou determinats tipus d'informació errònia que poden causar danys reals; per exemple, la promoció de remeis o tractaments perjudicials, determinats tipus de contingut manipulat tècnicament i contingut que interfereixi en processos democràtics.

Contingut educatiu, documental, científic i artístic (EDCA)

L'objectiu de les directrius de la comunitat és que YouTube sigui una comunitat més segura. De vegades, és possible que mantinguem a YouTube el contingut que infringeix les nostres directrius de la comunitat si té un context educatiu, documental, científic o artístic (EDCA). En aquests casos, el contingut rep una excepció EDCA.

Obtén consells per a creadors sobre les polítiques i directrius de YouTube.

Cal que et prenguis aquestes regles molt seriosament. Si el comportament d'un creador de YouTube, dins o fora de la plataforma, perjudica els nostres usuaris, la nostra comunitat, els nostres empleats o el nostre ecosistema, és possible hi responguem basant-nos en diversos factors, com ara la gravetat de les accions o si existeix un patró de comportament perjudicial, entre d'altres. La nostra resposta pot anar des de suspendre els privilegis d'un creador fins a cancel·lar-li el compte.