Directrius de la comunitat de YouTube

Quan utilitzes YouTube, t'uneixes a una comunitat de persones d'arreu del món. Les directrius que trobaràs a continuació permeten que YouTube continuï sent un lloc divertit i agradable per a tothom.

Si trobes contingut que creus que infringeix aquestes directrius, utilitza la funció de marcatge perquè el nostre equip de YouTube el revisi.

Contingut brossa i pràctiques enganyoses

La comunitat de YouTube s'ha construït a base de confiança. El contingut que intenta estafar o enganyar altres usuaris, o bé que és contingut brossa, no està permès a YouTube.

Contingut sensible

Volem protegir els espectadors, els creadors i, sobretot, els menors. És per això que tenim regles pel que fa a la seguretat dels nens, el sexe i la nuesa, i les autolesions. Obtén informació sobre el que es permet a YouTube i què has de fer si trobes contingut que no segueix aquestes polítiques.

Contingut violent o perillós

A YouTube no es permet la incitació a l'odi, el comportament agressiu, la violència gràfica, els atacs malintencionats i el contingut que promou comportaments perjudicials o perillosos.

Productes regulats

Hi ha alguns articles que no es poden vendre a YouTube. Consulta què està permès vendre i què no.

Informació errònia

A YouTube no es permeten certs tipus de contingut confús o enganyós que suposin un gran risc de danys greus. Això inclou determinats tipus d'informació errònia que poden causar danys reals; per exemple, la promoció de remeis o tractaments perjudicials, determinats tipus de contingut manipulat tècnicament i contingut que interfereixi en processos democràtics.

Cal que et prenguis aquestes regles molt seriosament. Si el comportament d'un creador de YouTube, dins o fora de la plataforma, perjudica els nostres usuaris, la nostra comunitat, els nostres empleats o el nostre ecosistema, és possible que adoptem mesures basades en diversos factors, com ara la gravetat de les accions o si existeix un patró de comportament perjudicial, entre d'altres. Les mesures poden anar des de suspendre els privilegis d'un creador fins a cancel·lar-li el compte.

Visitar l'Acadèmia de creadors per obtenir més informació

T'estimaries més obtenir informació sobre les directrius de la comunitat amb vídeos i tests d'autoavaluació? Consulta el nou curs de l'Acadèmia de creadors.