Super Chatin ja Super Stickerien ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä

Super Chat ja Super Stickers ovat keinoja, joilla voit kaupallistaa oman kanavasi YouTube-kumppaniohjelman kautta. Nämä ominaisuudet antavat katsojille mahdollisuuden ostaa chat-viestejä, jotka erottuvat joukosta ja joissakin tapauksissa voidaan kiinnittää chat-syötteen yläreunaan. Tutustu kelpoisuusvaatimuksiin tarkemmin.

Muistathan, että olet vastuussa siitä, että noudatat kaikkia sovellettavia lakeja käyttäessäsi Super Chatia ja Super Stickerejä. Tämä koskee esimerkiksi sitä, voitko ottaa Super Chatin ja Super Stickerit käyttöön, tarjota niitä ostettavaksi, lähettää niitä tai vastaanottaa rahaa niistä.

Super Chatin ja Super Stickerien ottaminen käyttöön ja pois käytöstä kanavalla

Super Chatin ja Super Stickerien ottaminen käyttöön

1. Kirjaudu sisään osoitteessa studio.youtube.com.
  2. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Kaupallistaminen.
  3. Valitse yläosan valikosta Live-chat ja sitten Aloita ja seuraa näytön ohjeita.
  4. Kun olet tehnyt kaiken ohjeiden mukaan, näet kaksi vaihtoehtoa:
    • "Super Chat on käytössä" sinisen valitsimen vieressä
    • "Super Stickers on käytössä" sinisen valitsimen vieressä.

Super Chatin ja Super Stickerien poistaminen käytöstä

1. Kirjaudu sisään osoitteessa studio.youtube.com.
  2. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Kaupallistaminen.
  3. Valitse yläosan valikosta Live-chat.
  4. Valitse jompikumpi tai molemmat seuraavista vaihtoehdoista:
    • Vaihda asetus valitsimesta, jonka vieressä lukee "Super Chat on käytössä".
    • Vaihda asetus valitsimesta, jonka vieressä lukee "Super Stickers on käytössä".
  5. Merkitse ponnahdusikkunasta Ymmärrän seuraukset ‑ruutu valituksi ja sitten Poista käytöstä.

Super Chatin ottaminen käyttöön verkostossa

Super Chatin salliminen verkostossa

1. Kirjaudu tietokoneella YouTube MCN ‑tilillesi.
  2. Siirry osoitteeseen www.youtube.com/owner_features.
  3. Klikkaa Maksulliset ominaisuudet ‑kortilta Ota käyttöön.

Super Chatin ja Super Stickerien ottaminen käyttöön ensiesityksissä

Super Chatia ja Super Stickereitä voi käyttää YouTube-ensiesityksissä. Jos olet ottanut Super Chatit ja Super Stickerit käyttöön kanavallasi, ne ovat automaattisesti käytössä ensiesitykseen ajastettavissa videoissa. Ajasta Super Chatilla tai Super Stickereillä varustettu video ensiesitykseen seuraavasti:

1. Kirjaudu tietokoneella YouTubeen kanavalle, jolla on Super Chat tai Super Stickers käytössä.
  2. Klikkaa sivun yläreunasta Lataa  tai siirry osoitteeseen youtube.com/upload.
  3. Valitse avattavasta valikosta Ajoitettu.
    • Huomaa, että jos valitset Julkinen, ensiesitys alkaa heti, kun video on latautunut.
    • Piilotettuja videoita ei voi ajastaa ensiesitykseen.
  4. Valitse tietokoneeltasi video, jonka haluat ladata.
  5. Ota seuraavalta sivulta käyttöön Ensiesitys.
  6. Valitse ensiesityksen päivämäärä ja aika.
  7. Kun video on käsitelty, klikkaa oikeasta yläkulmasta Ensiesitys.