Activar o desactivar Super Chat

Estem provant els Super Stickers en un nombre reduït de canals. Si formes part d'aquesta prova, els Super Stickers s'activaran automàticament al teu canal. També pots consultar si hi participes anant a la pàgina Xat en directe a la versió beta de YouTube Studio. Si la funció està disponible al teu canal, veuràs l'opció per activar-la i desactivar-la. Els Super Stickers funcionen de manera similar als Super Chats, així que també pots moderar-los.

Actualment, els Super Stickers estan disponibles en un nombre limitat de canals, però preveiem ampliar aquesta funció al llarg de 2019 i més endavant.

Super Chat és una de les maneres d'obtenir ingressos amb el canal a través del Programa per a partners de YouTube. Amb aquesta funció, els espectadors poden comprar missatges de xat i, en alguns casos, fixar-los a la part superior del feed del xat. Obtén més informació sobre els requisits d'idoneïtat.

Tingues en compte que ets responsable de complir les lleis i normatives governamentals locals cada vegada que facis servir Super Chat.

Activar o desactivar Super Chat al teu canal

L'experiència varia lleugerament en funció de la versió de YouTube Studio que facis servir.

Versió beta de YouTube Studio

Activar Super Chat

1. Inicia la sessió a studio.youtube.com.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Obtenció d'ingressos.
  3. Al menú de la part superior del tauler principal, fes clic a Xat en directe > Comença i segueix les instruccions en pantalla.
  4. Un cop hagis completat les instruccions, veuràs el text "Super Chat està activat" al costat d'un commutador blau.

Desactivar Super Chat

1. Inicia la sessió a studio.youtube.com.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Obtenció d'ingressos.
  3. Al menú de la part superior del tauler principal, fes clic a Xat en directe.
  4. Fes clic al commutador "Super Chat està activat".
  5. A la finestra emergent, marca la casella situada al costat de l'opció "Entenc les implicacions d'aquesta acció" > Desactiva.

Creator Studio

Activar Super Chat

1. Inicia la sessió a YouTube en un ordinador.
  2. Ves a la pàgina de funcions a www.youtube.com/features.
  3. A "Super Chat", fes clic a Activa i segueix les instruccions en pantalla.

Mentre Super Chat estigui activat al teu canal, els espectadors veuran un símbol de dòlar  en tots els teus xats en directe.

Desactivar Super Chat

1. Inicia la sessió a YouTube en un ordinador.
  2. Ves a www.youtube.com/super_chat.
  3. Fes clic a la icona de configuració  > Desactiva Super Chat > Desactiva.

Activar Super Chat a la teva xarxa

Permetre que la xarxa activi Super Chat

1. Inicia la sessió al teu compte d'MCN de YouTube en un ordinador.
  2. Ves a www.youtube.com/owner_features.
  3. A la targeta "Funcions de pagament", fes clic a Activa.

Activar Super Chat a les Estrenes

Super Chat és compatible amb la funció Estrenes de YouTube. Els Super Chats s'activen automàticament quan estrenes un vídeo. Segueix aquestes instruccions per estrenar un vídeo amb Super Chat:

1. En un ordinador, inicia la sessió al teu canal de YouTube amb la funció Super Chat activada.
  2. Fes clic a Penja  a la part superior de la pàgina o ves a youtube.com/upload.
  3. Al menú desplegable, selecciona Programat.
    • Tingues en compte que si selecciones Públic, l'estrena començarà de seguida que el vídeo hagi acabat de penjar-se.
    • Els vídeos ocults no es poden estrenar.
  4. Selecciona el vídeo del teu ordinador que vols penjar.
  5. A la pàgina següent, activa l'opció Estrena.
  6. Selecciona la data i l'hora de l'estrena.
  7. Quan el vídeo s'hagi acabat de processar, fes clic a "Estrena" a l'extrem superior dret.