Activar o desactivar Super Chat i Super Stickers

Super Chat i Super Stickers són algunes de les maneres de monetitzar el teu canal a través del Programa per a partners de YouTube. Amb aquestes funcions, els espectadors poden comprar missatges de xat que destaquen i, en alguns casos, fixar-los a la part superior del feed del xat. Obtén més informació sobre els requisits d'idoneïtat.

Tingues en compte que tens la responsabilitat de complir les lleis aplicables quan utilitzis Super Chat i Super Stickers, com ara saber si pots activar, oferir i rebre Super Chat i Super Stickers, així com rebre'n diners.

Activar o desactivar Super Chat o Super Stickers al teu canal

Activar Super Chat o Super Stickers

1. Inicia la sessió a studio.youtube.com.
  2. Al menú de l'esquerra, fes clic a Monetització.
  3. Al menú de la part superior del tauler principal, fes clic a Supers i, a continuació, Comença i segueix les instruccions en pantalla.
  4. Un cop hagis completat totes les instruccions, veuràs un dels 2 missatges següents:
    • "Super Chat està activat" al costat d'un commutador blau.
    • "Super Stickers està activat" al costat d'un commutador blau.

Desactivar Super Chat o Super Stickers

1. Inicia la sessió a studio.youtube.com.
  2. Al menú de l'esquerra, fes clic a Monetització.
  3. Al menú de la part superior del tauler principal, fes clic a Supers.
  4. Tria almenys una de les opcions següents:
    • Toca el commutador al costat del missatge "Super Chat està activat".
    • Toca el commutador al costat del missatge "Super Stickers està activat".
  5. A la finestra emergent, marca la casella situada al costat de l'opció "Entenc les implicacions d'aquesta acció" i, a continuació, Desactiva.

Activar Super Chat a la teva xarxa

Permetre que la xarxa activi Super Chat

1. Inicia la sessió al teu compte d'MCN de YouTube en un ordinador.
  2. Ves a www.youtube.com/owner_features.
  3. A la targeta "Funcions de pagament", fes clic a Activa.

Activar Super Chat i Super Stickers a les estrenes

Super Chat i Super Stickers funcionen amb les estrenes de YouTube. Si actives Super Chats i Super Stickers al teu canal, s'activaran automàticament quan estrenis un vídeo. Per estrenar un vídeo amb Super Chat i Super Stickers, segueix aquestes instruccions:

1. A l'ordinador, inicia la sessió a YouTube amb el canal en què has activat Super Chat or Super Stickers.
  2. A la part superior de la pàgina, fes clic a Penja  o visita youtube.com/upload.
  3. Al menú desplegable, fes clic a Programat.
    • Tingues en compte que si selecciones Públic, l'estrena començarà de seguida que el vídeo hagi acabat de penjar-se.
    • No es poden fer estrenes amb vídeos ocults.
  4. Fes clic al vídeo que vols penjar des del teu ordinador.
  5. A la pàgina següent, activa Estrena.
  6. Selecciona la data i l'hora de l'estrena.
  7. Quan el vídeo s'hagi acabat de processar, fes clic a Estrena a l'extrem superior dret.