Använda Siri för att hitta YouTube-videor

Du kan använda Siri på iPhone och iPad för att söka efter videor på YouTube.

Använda Siri på iPhone och iPad för att hitta YouTube-videor

1. Aktivera Siri genom att hålla nere högerknappen på enheten. Du kan även säga ”Hej Siri”. Om enheten har en hemknapp kan du även hålla den nedtryckt.
  2. Be Siri att hitta innehåll på YouTube.
    1. ”Hej Siri, spela upp … på YouTube” eller ”Hej Siri, sök efter … på YouTube”.

Aktivera Siri på iPhone eller iPad

1. Öppna appen Inställningar på din iPhone eller iPad.
  2. Välj Siri och sökning.
  3. Aktivera Lyssna efter ”Hey Siri” eller Tryck på sidoknappen för Siri.
  4. Tryck på Aktivera Siri.
  5. Träna Siri genom att följa anvisningarna på enheten.