Brug Siri til at finde YouTube-videoer

På iPhone og iPad kan du bruge Siri til at søge efter videoer på YouTube.​

Brug Siri på iPhones og iPads til at finde YouTube-videoer

1. Aktivér Siri ved at holde fingeren nede på den højre knap på din enhed. Du kan også sige "Hey Siri". Hvis din enhed har knappen Hjem, kan du også holde fingeren nede på knappen Hjem.
  2. Bed Siri om at finde indhold på YouTube.
    1. "Hey Siri, afspil… på YouTube" eller "Hey Siri, søg efter… på YouTube"

Aktivér Siri på din iPhone eller iPad

1. Åbn appen Indstillinger på din iPhone eller iPad.
  2. Vælg Siri og Søgning.
  3. Aktivér Lyt efter "Hey Siri" eller Tryk på sideknappen for Siri.
  4. Tryk på "Slå Siri til".
  5. Hvis du vil oplære Siri, skal du følge vejledningen på din enhed.