Begränsade eller inga annonser

Ikonen Begränsade eller inga annonser visas ( eller dollartecken) om du deltar i YouTubes partnerprogram.

Den här ikonen innebär att du har aktiverat intäktsgenerering för en video, men våra automatiska system eller policyspecialister anser att videon inte uppfyller våra riktlinjer för annonsvänligt innehåll. Det innebär att du kan tjäna mindre pengar på det här innehållet (eftersom det troligen visas färre annonser) jämfört med innehåll som passar alla annonsörer.

I vissa fall kan du överklaga beslutet. Om du är osäker kan du granska videon mot vår artikel med exempel på annonsvänligt innehåll. Om du fortfarande anser att den inte faller under statusen Begränsade eller inga annonser kan du begära mänsklig granskning.

Läs mer om vad våra ikoner för intäktsgenerering innebär för dig.