Uitleg van 'Weinig of geen advertenties'

Je ziet het icoon 'Weinig of geen advertenties' ( of ) alleen als je deel uitmaakt van het YouTube-partnerprogramma.

Dit icoon betekent dat je het genereren van inkomsten voor een video hebt aangezet, maar dat onze geautomatiseerde systemen of beleidsspecialisten vinden dat de video niet voldoet aan onze richtlijnen voor advertentievriendelijke content. Dit houdt in dat je mogelijk minder opbrengst genereert met deze content (omdat er waarschijnlijk minder advertenties worden weergegeven), vergeleken met content die geschikt is voor alle adverteerders.

In sommige gevallen kun je bezwaar maken tegen deze beslissing. Als je twijfelt over jouw situatie, ga dan naar ons artikel met voorbeelden van content die geschikt is voor adverteerders. Als je nog steeds vindt dat de content niet de status 'Weinig of geen advertenties' zou moeten hebben, kun je beoordeling door een medewerker aanvragen.

Meer informatie over wat onze iconen voor het genereren van inkomsten voor jou betekenen