Forklaring av «Få eller ingen annonser»

Du ser bare «Få eller ingen annonser»-ikonet ("" eller "") hvis du er med i YouTubes partnerprogram.

Dette ikonet betyr at du har slått på inntektsgenerering for en video, men at spesialistene eller de automatiske systemene våre mener at videoen din ikke er i samsvar med retningslinjene for annonsørvennlig innhold. Dette betyr at du kanskje tjener mindre på dette innholdet (fordi det sannsynligvis vises færre annonser) enn på innhold som passer for alle annonsører.

I noen tilfeller kan du klage på denne avgjørelsen. Hvis du ikke er sikker, kan du sjekke innholdet ditt opp mot artikkelen med eksempler på og retningslinjer for annonsørvennlig innhold. Hvis du fortsatt mener at innholdet ikke skal ha statusen «Få eller ingen annonser», kan du be om manuell evaluering.

Finn ut mer om hva ikonene våre for inntektsgenerering betyr for deg.