"Rajoitettu tai ilman mainoksia" ‑tila pähkinänkuoressa

Näet "Rajoitettu tai ilman mainoksia" ‐kuvakkeet ( tai dollarimerkki), jos olet mukana YouTube-kumppaniohjelmassa.

Kuvake tarkoittaa, että olet laittanut videon kaupallistamisen päälle, mutta automaattisten järjestelmiemme tai käytäntöasiantuntijoidemme mukaan video ei ole mainontaan sopivan sisällön sääntöjen mukainen. Tämä voi johtaa pienempiin mainostuloihin, sillä videoissa näytetään luultavasti vähemmän mainoksia kuin kaikille sopivassa sisällössä.

Tietyissä tapauksissa voit ehkä valittaa päätöksestä. Jos et ole varma sisällöstäsi, tarkista se mainostajille sopivia esimerkkejä sisältävän artikkelin ohjeiden mukaisesti. Jos olet edelleen sitä mieltä, että mainoksia on rajoitettu virheellisesti, voit pyytää ihmisen tekemää tarkastusta.

Lue lisää kaupallistamiskuvakkeiden merkityksestä.