Beoordelingen om te bepalen of content geschikt is voor adverteerders en het genereren van inkomsten

Als je video 'beperkt inkomsten genereren' of een geel icoon heeft, kun je een handmatige beoordeling aanvragen. Als je een beoordeling aanvraagt, beoordeelt een beleidsspecialist je video en neemt deze een beslissing over het genereren van inkomsten. In dit artikel wordt uitgelegd wat er tijdens een beoordeling gebeurt.

Wat reviewers beoordelen tijdens een review

Onze specialisten beoordelen alle content met betrekking tot de video. Ze bekijken en beoordelen elk stukje content, waaronder het volgende:

• Videocontent
  • Titel
  • Thumbnail
  • Beschrijving
  • Tags

Hoe beoordelaars content beoordelen

Onze beoordelaars evalueren de video en de gerelateerde content als geheel. De geschiktheid van elke video is afhankelijk van de context.

Tijdens de beoordeling gebruiken specialisten de richtlijnen voor advertentievriendelijke content in combinatie met de volgende principes:

• Context
  • Focus
  • Toon
  • Realisme
  • Grafische weergave

Het belangrijkste principe is context. Wat is de bedoeling van je video: is deze bedoeld om te informeren en te onderwijzen of om te choqueren en op te hitsen? Als het bijvoorbeeld om informatie en educatie gaat, moet je de context opnemen in de titel, thumbnails, beschrijving en tags. Aan de hand hiervan kunnen beoordelaars de juiste beslissing nemen met betrekking tot het genereren van inkomsten. Zonder context kunnen beoordelaars je content mogelijk niet nauwkeurig beoordelen.

Een video met een paar scheldwoorden kan bijvoorbeeld advertenties bevatten. Tegelijkertijd worden er misschien geen advertenties getoond op een andere video zonder scheldwoorden, maar met een aanzienlijke hoeveelheid gewelddadige content.

Wat er gebeurt na een beoordeling

Zodra de beoordeling is afgerond, krijg je een e-mail met de beslissing over het genereren van inkomsten. De beslissing van de beoordelaar is definitief en de status voor het genereren van inkomsten van de video verandert niet meer.

Waarom handmatige beoordelingen belangrijk zijn

Onze systemen zijn gebaseerd op leertechnologie en miljoenen handmatige beoordelingen van bezwaren. Samen helpen deze het systeem te trainen en te verbeteren, zodat het voor elke video de juiste beslissingen neemt over het genereren van inkomsten. De technologie vergelijkt beslissingen van beoordelaars en automatische beslissingen en gebruikt deze informatie om de nauwkeurigheid van het systeem te verbeteren.