Näin mainostajille sopivan sisällön kaupallistamistarkistus toimii

Jos videon yhteydessä näkyy kaupallistamisrajoitus tai keltainen kuvake, voit pyytää ihmisen tekemää tarkastusta. Kun pyydät tarkastusta, käytäntöasiantuntija tarkastaa videon ja tekee päätöksen sen kaupallistamisesta. Tässä artikkelissa kerrotaan, mitä tarkastuksen aikana tapahtuu.

Mitä tarkastajat arvioivat tarkastuksen aikana?

Asiantuntijamme tarkastavat ja katsovat kaiken videoon liittyvän sisällön. Näitä ovat esimerkiksi:

• Videosisältö
  • Nimi
  • Pikkukuva
  • Kuvaus
  • Tagit

Miten tarkastajat arvioivat sisältöä?

Tarkastajamme arvioivat videon ja siihen liittyvän sisällön kokonaisuutena. Jokaisen videon sopivuus mainostamiseen riippuu sen kontekstista.

Tarkastuksen aikana asiantuntijat hyödyntävät mainostettavan sisällön luomista koskevia ohjeita yhdessä seuraavien periaatteiden kanssa:

• Konteksti
  • Painopiste
  • Sävy
  • Realismi
  • Järkyttävyys

Tärkein periaate on konteksti. Mikä on videon perimmäinen tarkoitus: opastaa ja opettaa vai järkyttää ja yllyttää? Jos kyse on opastamisesta ja opettamisesta, sen pitäisi käydä ilmi nimestä, pikkukuvasta, kuvauksesta ja tagista. Konteksti auttaa tarkastajia tekemään oikeita kaupallistamispäätöksiä. Ilman kontekstia sisältösi arvioiminen tarkasti ei ehkä onnistu.

Esimerkiksi videossa voi olla kirosanoja, mutta siinä voidaan silti näyttää mainoksia. Samanaikaisesti toisessa videossa, jossa ei kiroilla laisinkaan mutta joka sisältää paljon väkivaltaista sisältöä, ei välttämättä voida näyttää mainoksia.

Mitä tarkastuksen jälkeen tapahtuu?

Kun tarkastus on valmis, kaupallistamispäätös ilmoitetaan sinulle sähköpostitse. Tarkastajan päätös on lopullinen, eikä videon kaupallistamisen tilaa voi enää sen jälkeen muuttaa.

Miksi ihmisen tekemä tarkastus on tärkeä?

Järjestelmämme perustuvat oppimisteknologiaan ja miljooniin valitusten manuaalisiin tarkastuksiin. Yhdessä ne auttavat kouluttamaan ja parantamaan järjestelmää, jotta se pystyy tekemään oikean kaupallistamispäätöksen jokaisen videon osalta. Teknologia vertaa tarkastajien päätöksiä ja automaattisia päätöksiä ja käyttää näitä tietoja järjestelmän tarkkuuden parantamiseen.