Sådan fungerer en gennemgang af annoncørvenlig indtægtsgenerering

Hvis din video får "begrænset indtægtsgenerering" eller et "gult ikon", kan du anmode om en menneskelig kontrol. Når du anmoder om en menneskelig kontrol, gennemgår en specialist i vores politikker din video og træffer en afgørelse om indtægtsgenerering. I denne artikel kan du læse om, hvad der sker i forbindelse med en gennemgang.

Det vurderer kontrollanterne under en gennemgang

Vores specialister gennemgår alt indhold, der er relateret til videoen. De ser og vurderer omhyggeligt alt indhold, bl.a.:

• Videoindhold
  • Titel
  • Miniature
  • Beskrivelse
  • Tags

Sådan vurderer kontrollanterne indholdet

Vores kontrollanter vurderer videoen og relateret indhold som en helhed. En videos annonceegnethed afhænger af dens kontekst.

Under gennemgangen bruger specialisterne retningslinjerne for annoncørvenligt indhold i sammenhæng med følgende principper:

• Kontekst
  • Fokus
  • Tone
  • Realisme
  • Udpenslethed

Det vigtigste princip er kontekst. Hvad er hensigten bag din video? Er det at informere og oplyse eller at chokere og provokere? Hvis det for eksempel er at informere og oplyse, skal du inkludere kontekst i din titel, miniaturebilleder, beskrivelse og tags. Denne kontekst hjælper kontrollanter med at træffe den rette afgørelse om indtægtsgenerering. Uden kontekst kan kontrollanterne muligvis ikke vurdere dit indhold korrekt.

Det kan f.eks. godt være, at en video med enkelte bandeord kan vise annoncer. Samtidig kan en anden video uden bandeord, men med en betydelig mængde voldeligt indhold, muligvis ikke vise annoncer.

Hvad sker der efter en gennemgang?

Når en gennemgang er færdig, får du en mail med afgørelsen om indtægtsgenerering. Kontrollantens beslutning er endelig, og det betyder, at videoens status for indtægtsgenerering ikke længere kan ændres.

Derfor er menneskelige kontrollanter vigtige

Vores systemer er baseret på læringsteknologi og millioner af manuelle gennemgange fra appeller. Sammen udvikler og forbedrer de systemet, så det kan træffe de rigtige afgørelser om indtægtsgenerering for hver enkelt video. Teknologien sammenligner beslutninger foretaget af menneskelige kontrollanter og automatiserede beslutninger og bruger disse oplysninger til at forbedre systemets nøjagtighed.