Hoe adverteerdervriendelike monetiseringhersienings werk

As jou video “beperkte monetisering” of ’n “geel ikoon” kry, kan jy hersiening deur ’n mens versoek. Wanneer jy ’n hersiening versoek, hersien ’n beleidspesialis jou video en neem ’n monetiseringsbesluit. Hierdie artikel verduidelik wat tydens ’n hersiening gebeur.

Waarna kontroleerders tydens ’n hersiening kyk

Ons spesialiste hersien alle inhoud wat met die video verband hou. Hulle kyk noukeurig na en beoordeel elke stuk inhoud, insluitend die:

• Video-inhoud
  • Titel
  • Miniprent
  • Beskrywing
  • Merkers

Hoe kontroleerders inhoud beoordeel

Ons kontroleerders evalueer die video en verwante inhoud as ’n geheel. Elke video se advertensiegeskiktheid hang af van die konteks daarvan.

Tydens hul hersiening gebruik spesialiste die adverteerdervriendelike riglyne saam met die volgende beginsels:

• Konteks
  • Fokus
  • Toon
  • Realisme
  • Grafiesheid

Die belangrikste beginsel is konteks. Wat is die bedoeling van jou video – is dit om in te lig en op te voed, of om te skok en aan te hits? As dit byvoorbeeld is om in te lig en op te voed, moet jy konteks in jou titel, miniprente, beskrywing en etikette insluit. Hierdie konteks help kontroleerders om die regte monetiseringsbesluit te neem. Sonder konteks sal kontroleerders dalk nie jou inhoud akkuraat assesseer nie.

Daar kan byvoorbeeld ’n video met ’n paar vloekwoorde in wees wat advertensies kry. Terselfdertyd sal ’n ander video sonder vloekwoorde, maar met ’n aansienlike hoeveelheid gewelddadige inhoud dalk nie advertensies kry nie.

Wat gebeur na ’n hersiening

Nadat ’n hersiening voltooi is, kry jy ’n e-pos met die monetiseringbesluit. Die kontroleerder se besluit is finaal, en die video se monetiseringstatus sal nie meer verander nie.

Waarom hersienings deur ’n mens belangrik is

Ons stelsels word aangedryf deur leertegnologie en miljoene handmatige hersienings van appèlle. Hulle help gesamentlik om die stelsel op te lei en te verbeter om die regte monetiseringsbesluite vir elke video te neem. Die tegnologie vergelyk kontroleerdersbesluite deur ’n mense met outomatiese besluite, en gebruik hierdie inligting om die stelsel se akkuraatheid te verbeter.