Spill av videoer automatisk

Med funksjonen for autoavspilling på YouTube er det enklere å finne ting å se på. Når autoavspilling er på, spilles en relatert video automatisk av etter at videoen du ser på, er ferdig.

How to Autoplay Videos on YouTube

Abonner på YouTube Viewers-kanalen for å få siste nytt, oppdateringer og tips.

Merk:

• For YouTube-brukere mellom 13 og 17 år er autoavspilling som standard slått av. Hvis du er over 18 år, er autoavspilling som standard slått .
  • Hvis du bruker en administrert konto, er det ikke sikkert du kan slå autoavspilling av/på hvis en forelder har slått av autoavspilling for deg. Finn ut mer om foreldrekontroll for administrerte kontoer.
  • Du kan ha forskjellige innstillinger for autoavspilling på forskjellige enheter. For eksempel kan du la innstillingen være i YouTube-appen på mobilenheten din og av på YouTube på datamaskinen.
  • Hvis du er koblet til et mobilnettverk, stopper autoavspillingen automatisk hvis du har vært inaktiv i 30 minutter. Hvis du er koblet til wifi, stopper autoavspilling automatisk etter 4 timer.

Autoavspilling på mobilenheter

Når en video nærmer seg slutten, ser du hvilken video som spilles av som neste. Hvis du ruller forbi videospilleren eller skriver inn noe, for eksempel en kommentar eller en søketerm, spilles ikke den neste videoen av automatisk.

Slå autoavspilling av eller på for en video

1. Gå til en hvilken som helst videoside.
  2. Øverst i videospilleren trykker du på bryteren for autoavspilling for å slå den eller av .

Slå autoavspilling av eller på i innstillingene

1. Trykk på profilbildet ditt.
  2. Trykk på Innstillinger .
  3. Trykk på Autoavspilling.
  4. Slå autoavspilling av eller på.
Tips: Hvis autoavspilling er på, men du ikke vil at den neste videoen skal spilles av, trykker du på Avbryt ved slutten av videoen.

Autoavspilling på datamaskiner

Når en video nærmer seg slutten, ser du hvilken video som spilles av som neste. Hvis du ruller forbi videospilleren eller skriver inn noe, for eksempel en kommentar eller en søketerm, spilles ikke den neste videoen av automatisk.

Slå autoavspilling av eller på

1. Gå til en hvilken som helst videoside.
  2. Nederst i videospilleren trykker du på bryteren for autoavspilling for å slå den eller av .
Tips: Hvis autoavspilling er på, men du ikke vil at den neste videoen skal spilles av, trykker du på Avbryt ved slutten av videoen.

Autoavspilling på smart-TV-er eller spillkonsoller

Autoavspilling i YouTube-appen på TV-en

Slik endrer du innstillingene for autoavspilling i YouTube-appen på TV-en:

1. Åpne YouTube-appen på TV-en.
  2. Gå til Innstillinger .
  3. Rull til Autoavspilling.
  4. Velg om du vil slå autoavspilling av eller .

Autoavspilling mens du caster til TV-en

Hvis du har koblet TV-en til telefonen eller nettbrettet, kan du bruke mobilenheten til å kontrollere autoavspillingen.

1. Koble mobilenheten til TV-en, og velg videoen du vil spille av.
  2. For å utvide køen og se innstillingene for autoavspilling trykker du på kontrollfeltet nederst på skjermen.
  3. Bruk bryteren hvis du vil slå av autoavspilling.

Bryteren for autoavspilling vises under den valgte videoen

Autoavspilling på Google Assistent-smartskjermer

Slå autoavspilling av eller på

Hvis du bruker YouTube på en smartskjerm og vil slå autoavspilling av eller på:

1. Åpne Home-appen på mobilenheten din.
  2. Trykk på smartskjermen du vil endre.
  3. Trykk på Innstillinger.
  4. Trykk på Varsler og Digital balanse.
  5. Trykk på YouTube-innstillinger.
  6. Du kan administrere innstillingene for autoavspilling på smartskjermen på to måter:
    • Hvis du har konfigurert Voice Match, kan autoavspilling slås av eller på for deg.
    • Autoavspilling kan slås av eller på for alle andre brukere.