Veelgestelde vragen over kanalen die zijn goedgekeurd voor het genereren van inkomsten

Manieren om inkomsten te genereren

Wat zijn de verschillende manieren om inkomsten te genereren?

Welke functies je kunt gebruiken, is afhankelijk van het aantal abonnees en de contractmodules die je hebt geaccepteerd. Meer informatie over de verschillende functies en deelnamevereisten

Ik voldoe aan alle vereisten. Waarom kan ik een bepaalde functie niet gebruiken?

Onze reviewers checken je kanaal om te kijken of het gepast is dat je een bepaalde functie gebruikt. Mogelijk kun je sommige functies niet gebruiken vanwege lokale wettelijke beperkingen of beperkte ondersteuningsmogelijkheden van YouTube in je land/regio of taal. Vergeet niet om de relevante overeenkomst te accepteren om bepaalde functies voor het genereren van inkomsten te ontgrendelen.

Icoon voor inkomsten genereren en videobezwaren

Wat betekenen al die iconen?

De iconen geven aan of er inkomsten worden gegenereerd met de video. Hier vind je meer informatie over het icoon voor het genereren van inkomsten en hoe dit je opbrengst beïnvloedt.

Kan ik bezwaar maken tegen een geel icoon?

Je kunt je content checken aan de hand van onze richtlijnen voor advertentievriendelijke content en de voorbeelden die worden gegeven. Als je content voldoet aan alle criteria voor 'Deze content kan advertentieopbrengst genereren', kun je bezwaar maken.

Toegang tot het genereren van inkomsten

Wat gebeurt er als ik onder de drempel voor het genereren van inkomsten zak?

Als je kanaal onder de drempel zakt, verwijdert YouTube niet automatisch de toegang tot het genereren van inkomsten. YouTube behoudt zich wel het recht voor om naar eigen goeddunken het genereren van inkomsten stop te zetten voor kanalen die 6 maanden of langer inactief zijn en geen video's uploaden of niets in de community posten.

Kanalen die het beleid voor inkomsten genereren met YouTube-kanalen schenden, kunnen geen inkomsten meer genereren, ongeacht het aantal abonnees, de kijktijd voor openbare video's of openbare Shorts-weergaven.

Wat gebeurt er als ik geen toegang meer heb tot het genereren van inkomsten?

Als we vaststellen dat je kanaal niet langer in aanmerking komt voor het genereren van inkomsten, verliest je kanaal de toegang tot alle tools om inkomsten te genereren en de bijbehorende functies.

Als we het genereren van inkomsten hebben verwijderd voor je kanaal vanwege een beleidsschending, ga je eerst naar het gedeelte Inkomsten genereren in YouTube Studio om meer te lezen over het beleid dat je kanaal heeft geschonden. Check daarna of je video's voldoen aan het Beleid voor inkomsten genereren met YouTube-kanalen en onze Communityrichtlijnen. Bewerk of verwijder video's die ons beleid schenden.

Je kunt originele content blijven uploaden en je publiek op YouTube vergroten. Als de deelname van je kanaal aan het YouTube-partnerprogramma is opgeschort, kun je binnen 21 dagen bezwaar maken tegen die beslissing. Je kunt je ook na 90 dagen opnieuw aanmelden voor het programma.

Anders

Beïnvloedt het genereren van inkomsten de zoekresultaten?

De status voor het genereren van inkomsten heeft geen invloed op hoe video's op YouTube worden weergegeven. Ontdek Meer informatie over het genereren van inkomsten en hoe dit samenhangt met onze systemen voor zoeken en ontdekken.

Ik vind het antwoord op mijn vraag niet. Help!

Als je inkomsten genereert, kun je contact opnemen met ons supportteam voor creators. Ontdek hoe je support krijgt.