S'ha aprovat la monetització del meu canal: preguntes més freqüents

Funcions de monetització

Quines són les diferents maneres de monetitzar contingut?

L'accés a les funcions pot canviar segons el nombre de subscriptors que tinguis i els mòduls contractuals que hagis acceptat.Obtén més informació sobre les diverses funcions i els requisits d'idoneïtat.

Compleixo tots els requisits; per què no puc activar una funció determinada?

Els nostres revisors també comproven el teu canal per determinar si és apropiat que hi activis una funció concreta. És possible que algunes funcions no estiguin disponibles a causa de les restriccions legals locals o de la capacitat d'assistència de YouTube al teu país o regió o en el teu idioma. Recorda't d'acceptar l'acord corresponent per desbloquejar determinades funcions de monetització.

Icona de monetització i apel·lacions per vídeo

Què significa cada icona?

En general, les icones t'informen sobre l'estat de monetització del vídeo. Obtén més informació sobre la icona de monetització i sobre com afecta els teus ingressos.

Puc apel·lar contra una icona groga?

Pots comparar el teu contingut amb les directrius sobre contingut adequat per a anunciants i els exemples que s'hi proporcionen. Si el teu contingut compleix tots els criteris especificats en els apartats "Aquest contingut pot obtenir ingressos per publicitat", pots presentar una apel·lació.

Accedir a la monetització

Què passa si deixo d'arribar al llindar de la monetització?

YouTube no suprimirà automàticament l'accés a la monetització del teu canal si passa a estar per sota del llindar, però es reserva el dret, a la seva discreció, de cancel·lar la monetització dels canals si, durant 6 mesos o més, estan inactius i no pengen contingut ni publiquen a la comunitat.

Els canals no podran monetitzar contingut si infringeixen alguna de les polítiques de monetització de canals de YouTube, independentment del nombre de subscriptors, de les hores de visualització pública o de les visualitzacions de Shorts públiques.

Què passa si perdo l'accés a la monetització?

Si es decideix que el teu canal ja no és apte per monetitzar-lo, perdrà l'accés a totes les eines de monetització i les funcions associades.

Si hem cancel·lat la monetització del teu canal a causa d'una infracció de les polítiques, primer has d'anar a la secció Guanys de YouTube Studio per obtenir més informació sobre la política que ha infringit el teu canal. A continuació, revisa els teus vídeos i comprova que compleixin les polítiques de monetització de canals de YouTube i les directrius de la comunitat.El pas següent és editar o suprimir qualsevol vídeo que infringeixi les nostres polítiques.

Pots continuar penjant contingut original i augmentant el teu públic a YouTube. Si se suspèn el teu canal del Programa per a partners de YouTube, pots apel·lar contra la decisió en un termini de 21 dies o tornar a enviar la sol·licitud per participar en el programa al cap de 90 dies.

Altres

La monetització afecta els resultats de la cerca?

L'estat de monetització no té cap relació amb com es mostren els vídeos a YouTube.Obtén més informació sobre la monetització i sobre com funciona amb els nostres sistemes de cerca i descobriment.

No trobo la resposta a la meva pregunta.

Si formes part del programa de monetització, pots contactar amb el nostre equip d'assistència per a creadors. Obtén informació sobre com pots rebre assistència.